Cellers Avgvstvs Forvm obté la certificació de "Venda de proximitat" de productes agroalimentaris


Cellers Avgvstvs Forvm ha obtingut la certificació per a la venda de proximitat, títol atorgat per la Generalitat de Catalunya a aquelles empreses preocupades pel territori, i vinculades amb el seu entorn a través dels seus productes i l'activitat que en desenvolupen. Aquesta normativa persegueix la dinamització de l’economia productiva i el desenvolupament rural, tot i que també cerca la defensa dels petits productors i el consum local. 

Des de fa més de 25 anys, Cellers Avgvstvs Forvm produeix vins i vinagres fets al territori, amb raïm local d’excel·lent qualitat, tot promovent la comarca i la Denominació d’Origen Penedès. El certificat amb el qual s'identificarà Cellers Avgvstvs Forvm com a venedor directe consisteix en una fletxa que envolta una tipografia amb la inscripció 'Venda de Proximitat'. La consecució d'aquesta certificació significa per a Cellers Avgvstvs Forvm, "un pas endavant en la comercialització dels nostres productes agroalimentaris, tant el vi com el vinagre, ja que ofereix garanties de seguretat, qualitat i proximitat dels aliments", apunta Enric Roca, director tècnic del celler.

La certificació és una eina més de la Generalitat de Catalunya per potenciar la venda directa i de circuit curt, és a dir, la venda realitzada per productors agraris en favor del consumidor final, amb la intervenció d’una única persona intermediària. El segell de la Generalitat també permet ajudar a maximitzar els esforços de foment i promoció dels productes de temporada i a millorar la sensibilitat envers l’entorn.

Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios