Passa al contingut principal

DÀMARIS GELABERT ARRIBA AL TEATRE VICTORIA DEL 2 AL 3 DE JULIOL


Els propers dissabte 2 i diumenge 3 de juliol es podran veure al Teatre Victòria de Barcelona els cinc únics concerts-espectacles de DÀMARIS GELABERT

La cantant pedagoga i musicoterapeuta s’ha convertit en els darrers anys en el referent infantil musical per excel·lència, les seves cançons es reprodueixen diàriament a escoles bressols i aules d’educació infantil on nens i nenes les canten i les gaudeixen. En aquesta ocasió, la Dàmaris estarà acompanyada a l’escenari de musics coristes, un actor i la participació especial de la Lola (videoclip: Qui sóc  jo?) i la Caterina (videoclip: Bon dia!). Un concert ple de ritme perquè tota la família pugui cantar els seus temes més populars: Bon dia! Els dies de la setmana, Qui sóc jo?, Tu, l’Abecedari… 

L’experiència d’aquest concert-espectacle ens dóna l’oportunitat de viure els efectes positius de cantar junts, ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius. Quan cantem, generem moments tan significatius que, segurament, queden instaurats en la memòria dels nostres infants tota la vida.


El fenomen DÀMARIS GELABERT comença de la mà del music Àlex Martínez, amb qui crea el segell discogràfic Totsona Records. El seu primer disc Totsona! es converteix en un referent per a professors d’educació infantil que no dubten en començar les seves classes amb el hit ‘Bon dia’, convertint als nens i nenes en els millors prescriptors de les cançons de la Dàmaris i aconseguint xifres records de visitants al seu canal de Youtube: www.youtube.com/user/damarisgelabert . El videoclip de Bon dia! ha arribat a més de 3 milions de reproduccions.

DÀMARIS GELABERT

Dàmaris Gelabert ha enregistrat tretze discos i més de 150 cançons. Aquest extens bagatge fa que la pedagoga, musicoterapeuta i autora vallesana acumuli un repertori ple d'èxits per als més menuts. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, és especialista en Musicoteràpia i graduada amb honors pel Berklee College of Music de Boston. Gelabert és, a més, la creadora del Mètode Totsona d’estimulació musical a l’etapa 0-6 i és pionera a Espanya amb les Cançons Personalitzades.Amb una manera pròpia d’entendre l'estimulació musical i amb una base molt sòlida de musicoteràpia, Gelabert ha creat el 'Mètode Totsona', que es fonamenta en la cançó i en la necessitat d’entendre la música com el primer llenguatge de l’infant. A més, és formadora i assessora d’aquest programa en diferents escoles d’educació infantil de Catalunya. Les seves cançons projecten valors i estimulació vers la música gràcies a les seves lletres i unes melodies fàcilment enganxoses que s’han popularitzat entres les escoles i les famílies amb els nens i nenes com a protagonistes. Una recepta infal·lible per fomentar l’amor per la música i la cançó des de ben petits.


Horaris:
2 de juliol a les 12h*, 16h i 19h.
3 de juliol a les 12h i 16:30h.


* Concert del 2 de juliol a les 12h, accesible en llenguatge de signes. 

Preus:
Menors de 16 anys: de 12 a 15€
Adults: de 15 a 18€
Els menors d'un any no paguen entrada

 

Durada: 60 minuts
Edat recomanada: d'1 a 9 anys (aproximadament)
Espectacle en català

Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges i vídeos cortesia de assessoria de premsa

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CHORUS LINE producido y codirigido por Antonio Banderas llega al Teatre Tívoli el 21 de febrero

El próximo 21 de febrero se estrenará en el Teatre Tívoli de Barcelona el musical A CHORUS LINE, producido y codirigido por Antonio Banderas.
El aclamado musical que estuvo en cartel 15 años seguidos en Broadway empieza su andadura en España mañana viernes, 15 de noviembre, con el estreno internacional en el Teatro del Soho CaixaBank de Málaga, donde se representará antes de viajar a Barcelona.
Concebido, dirigido y coreografiado por Michael Bennet en 1975, con libreto de James Kirkwood y Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch y canciones de Edward Kleban, y ganador de nueve premios Tony y del Pulitzer, A CHORUS LINE supuso un cambio de paradigma en cuanto a su concepción, pues se inspiró en las experiencias reales de los miembros del reparto original.

El espectáculo es un revival de la producción original de Broadway a cargo de la legendaria Baayork Lee. Coreógrafa y directora, Lee interpretó a uno de los personajes de la producción original, Connie Wong, inspirado en ella misma, y l…

Gira y prórroga en Madrid de PESADILLA EN LA COMEDIA

Gracias al gran éxito obtenido, con llenos absolutos, ENRIQUE SAN FRANCISCO y MIKI D’KAI prorrogarán las funciones de su nuevo espectáculo, PESADILLA EN LA COMEDIA, en el teatro Príncipe Gran Vía de Madrid, combinando las fechas con el calendario de gira por toda España. Concretamente, la comedia volverá a Madrid los viernes 7 y 21 de febrero, 6 y 20 de marzo, 10 y 24 de abril, 8 y 22 de mayo, y 12 y 26 de junio, siempre a las 23:10 horas.
PESADILLA EN LA COMEDIA es un espectáculo de humor de situación, donde Miki d´Kai, El Chef, regenta un restaurante del cual busca una buena crítica para levantar el negocio. Enrique San Francisco, El Crítico, va a su restaurante y al final acaba confesando que lo hace por comer y beber sin gastarse un duro y porque no sabía qué hacer con su vida. Con esa premisa, se suceden situaciones absurdas, irónicas y muy divertidas entre los dos personajes, juntos y revueltos, y también desternillantes monólogos de los dos cómicos fieles a sus respectivos estil…
Este Sant Jordi Literatura gratuita para el confinamiento.
Malpaís
Yolanda Soler-Onís presenta una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
Un territorio inhóspito en el que sólo sobreviven algunas especies.
Los amantes de la novela negra tienen la oportunidad de disfrutar en estos días de encierro de la novela Malpaís de Yolanda Soler-Onís con una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
La escritora y periodista Yolanda Soler Onís, autora de esta novela, actual directora del Instituto Cervantes de Beirut, ha querido sumarse con esta iniciativa a la de otros artistas que acompañan, compartiendo sus obras, a quienes se encuentran en cuarentena.
La edición se ha publicado también en polaco (Sirocco) en versión de Bogumiła Wyrzykowska, traductora de la Premio Nobel polaca Olga Tokarczuk., y con portada del artista canario Pepe Dámaso.(1933)
Sinópsis: Malpaís es una trepidante novela que transcurre en 1992, en una isla atlántica sitiada por…