ELS HOMES SON DE MART I LES DONES DE VENUS. JORDI DIAZ fins al 15 de maig

Fins al diumenge 15 de maig es pot veure a l’escenari de la Sala 2 del Teatre Club Capitol l’espectacle que millor ha reflectit les diferencies entre homes i dones: ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES SÓN DE VENUS.

El passat 3 de setembre de 2015, l’actor JORDI DÍAZ es feia càrrec del monòleg de John Gray, donant vida a un expert en relacions de parella que dona classes magistrals sobre els diferents comportaments dels homes i les dones, amb molt més humor i complicitat amb el públic.



 

Aquesta obra, basada en el llibre més venut de l’autor, està adaptada per Paco Mir (Tricicle) i està dirigida per Edu Pericas (Confessions de dones de 30/Tuppersex). Des de la seva estrena al setembre, moltes han estat les ocasions que s’ha penjat el cartell d’entrades exhaurides.

Aquesta tercera temporada, recordem que l’espectacle va tenir dues anteriors al Teatre Poliorama i Teatre Principal amb Jordi Martínez com a protagonista, finalitza el proper diumenge 15 de maig.


JORDI DÍAZ assumeix el repte de John Gray després d’una dilatada trajectòria teatral que inclou títols com El mètode Grönholm, Pel davant o pel darrera, No et vesteixis per sopar o, darrerament, Losers. Díaz es va donar a conèixer al gran públic amb el personatge de Fede a la sèrie de TV3 El Cor de la Ciutat i ha compaginat des de sempre el teatre amb el cinema i la televisió, interpretant tot tipus de personatges -a nivell estatal, és conegut per haver interpretat a Andrés de Cabrera a la sèrie històrica de TVE Isabel.

ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS és una guia essencial per entendre la parella i està considerat com el un dels fenòmens més importants de la cultura popular moderna. L'obra està basada en el llibre més venut de la darrera dècada i el més conegut que tracta les relacions entre ambdós sexes. Homes i dones sembla que procedeixen de planetes diferents. Són biològicament similars, utilitzen les mateixes paraules, comparteixen el mateix espai geogràfic, però els seus codis de comportament i idiomes són diferents.

Horaris: Fins al 15 de maig
Teatre Club Capitol. Sala 2
De dimecres a dissabte: 20h.
Diumenge: 18:30h.
Durada: 90 min
Espectacle en català. 


Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura

Comentarios