CARTELL GUANYADOR DEL 37 CONCURS: ARGILLÀ ARGENTONA 2016. FIRA INTERNACIONAL DE CERÀMICA

El cartell del concursant mataroní serà el que anunciarà la Fira Internacional de Ceràmica Argillà Argentona d'aquest any
 
La difusió pública del veredicte del jurat tingué lloc al Museu del Càntir ahir divendres 15 d'abril a les 19 h, en el decurs de l'acte inaugural de l'exposició dels cartells seleccionats.
Enguany hi ha hagut força participació, s'han presentat un total de 50 cartells.

El jurat qualificador d'aquesta edició ha estat format pels dissenyadors gràfics Xevi Riera i Roger Bisbal, el crític d'art Pere Pascual, la guanyadora del cartell de l'edició de l'any passat Carla Aledo i l'escultor i representant del Patronat Municipal del museu Marc Sala.

El mataroní Javier Torres Escobar és el guanyador del concurs. Tal com va dir en Javier quan se li va entregar el diploma de guanyador, el cartell representa un terrisser modelant les seves peces. I perquè el títol "Enyorança"? doncs per l'enyorança dels oficis manuals que poc a poc es van perdent. En Javier es dedica professionalment al disseny gràfic de productes esportius.

El jurat també va atorgar dues mencions honorífiques als cartells BARBUTINA, de les germanes Anna i Helena Fradera,  i CÒDOLS de l'argentonina Gemma Majó.
Els treballs seleccionats restaran exposats a la sala d'exposicions temporals del museu del 15 d'abril al 16 de maig.

Un cop finalitzada l'exposició el cartell guanyador quedarà exposat, permanentment, a l'espai que te habilitat el Museu en el vestíbul d'entrada, junt amb els cartells guanyadors d'edicions anteriors.

Horari d'obertura: 
Dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h
Dissabtes d'11 h a 14 h  i de 17 h a 20 h
Diumenges i festius d'11 h  a 14 h

Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatge cortesia assessoria de premsa

Comentarios