Arriba a Barcelona "Big Splash", el musical més gran de Peppa Pig basat en la sèrie de dibuixos animats

Barcelona, Madrid, Sevilla, El Ejido i Bilbao marcaran l'inici de la gran gira del musical Big Splash, basat en la popular sèrie de dibuixos animats Peppa Pig, creada per Astley Baker Davies i co-produïda per Entertainment One. El show en viu, amb entrades ja a la venda, ha estat aclamat pel públic i la crítica internacionalment, i arriba per primera vegada a Espanya  de la mà de la companyia Proactiv, líder en entreteniment familiar al nostre país. Big Splash estarà a Barcelona al Teatre Apolo del 17 al 20 de desembre en diferents funcions de tarda i migdia. 
Aquesta nova producció, amb més de 340.000 espectadors a països com Regne Unit, EUA o Austràlia, es presentarà desprès de l'èxit de l'obra precedent, "La Búsqueda del Tesoro".
 
Big Splash està protagonitzat pels personatges de la sèrie: Peppa, George, Pedro Pony,Danny Dog, Susy Sheep, etc., que es converteixen en titelles a sobre de l'escenari per interpretar les cançons més famoses de Peppa Pig, en un espectacle màgic, on la interacció amb el públic està assegurada. Un show ple de color que promou la creativitat i la imaginació, i que introdueix els nens al món del teatre, d'una manera didàctica i molt divertida.
El musical té una durada de 90 minuts, amb un argument especialment adaptat a nens con amb edats entre els 2 i els 6 anys. Peppa haurà d'ajudar a reparar el sostre de l'escola al costat dels seus amics i organitzarà una fira escolar per recaptar diners. Tots junts s'enca-rregaran de diferents activitats durant la fira. A més, el show comptarà amb un convidat especial, el senyor Potato, que serà el jurat a la competició de bassals de fang.

MUSICAL BIG-SPLASH DE PEPPA PIG
  • Barcelona: 17-18-19-20 de desembre, Teatre Apolo.
  • Madrid: 25-26-27 de desembre, Palau Municipal de Congressos, Camp de les Nacions.
  • Sevilla: 28-29 de desembre, FIBES Sevilla
  • El Ejido (Almeria): 30 de desembre, Teatre Auditori
  • Bilbao: 3 de gener, Palau Euskalduna
Per a més informació sobre les dates i venda d'entrades: http://proactiv.es/
Text i imatges cedides per assessoria de premsa

Comentarios