Els millors jugadors del món en el CHARITY POLO BARCELONA

“Amics de Messi” i “Amics de Scholas” disputen demà un partit benèfic en el RCPB per a les fundacions del Papa Francisco i de Leo Messi.

Cinc dels millors jugadors de pol del món, alguns amb deu gols de hàndicap (al món tan sols existeixen 7 jugadors d'aquest nivell), es donaran cita en el Real Club de Polo de Barcelona demà dissabte, 9 de maig, per disputar el partit d'exhibició Charity Polo Barcelona.

Es tracta d'una iniciativa solidària promoguda per la Fundació SCHOLAS Occurrentes, del Papa Francesc i la Fundació Leo Messi. El partit, que començarà a les 14 hores, enfrontarà als equips “Amics de Messi” i “Amics de Scholas”. Els dos conjunts, amb quatre jugadors cadascun, estaran formats per Pablo Mac Donough, David Stirling, Eduardo Novillo, Alejo Taranco, flamant guanyador de l'Obert de Polo d'USA, Nacho Figueras, actual imatge de Ralph Lauren, i tres polistes espanyols, Pelayo Berazadi, Juan de Déu Pérez i el català, Alex Figueras. També estarà present la considerada com a millor jugadora de polo del món: la jove argentina Lia Salvo.

Durant el partit se sortejarà una samarreta del FC Barcelona signada per tots els jugadors a benefici de Scholas Occurrentes.

Aquesta trobada forma part d'un circuit mundial partits d'exhibició, iniciativa promoguda per la fundació del Papa Francesc, que té com a principal objectiu buscar la integració i fomentar la pau a través de l'educació, creant una xarxa que ja connecta a més de 400.000 comunitats educatives de totes les religions a tot el món. El projecte, nascut en 2013, compta amb el suport d'algunes de les figures més destacades del món de l'esport, les arts i la tecnologia, entre elles Leo Messi.


Texte i fotos cedides per l'organització
Edició periosta Jussara Maria Pires de Moura

Comentarios