PERE I EL LLOP

 9 músics, 5 ballarins i 4 actors en escena


El Ballet Contemporani de Catalunya presenta en el Aquitània teatre de Barcelona del 15 al 30 d’abril  PERE I EL LLOP, la coneguda obra clàssica de Prokófiev de la mà de 9 músics, 5 ballarins i 4 actors, en una nova adaptació d'acord als valors moderns i actuals (el respecte, la convivència, la lluita contra els prejudicis i els clixés de la por). 

En Pere era un jove entremaliat i valent que vivia amb el seu avi en una cabana al mig del bosc. Des de sempre havia conviscut amb els animals que hi habitaven convertint-se en el seu millor amic. Però al bosc no tot era pau i tranquilitat, i sempre calia estar alerta. A l'avi no li agradava que en Pere sortís sol ja que el llop podia aparèixer en qualsevol moment.

PROKOFIEV buscava amb aquest concert atraure als infants en el món de la música per mitjà de la identificació dels animals i personatges amb un instrument. En aquesta adaptació del BCC tots els animals conviuen i es defensen els uns als altres d'un enemic pitjor: l'home. En Pere, però, és un humà diferent, astut i enginyós, que ha crescut al bosc i sempre els ha respectat i fet que les seves vides siguin més agradables i divertides. Junts trobaran la manera perquè quan els caçadors s'acostin. 

El Ballet Contemporani de Catalunya mostra en aquesta ocasió un nou espectacle familiar de gran originalitat i dinamisme que captivarà la jove audiència des d'un primer moment. Una nova proposta de dansa, música i teatre on la diversió i l'emoció estan garantides gràcies a una posada en escena amb 18 artistes i intèrprets de primera línia.

FITXA TÈCNICA

DIRECCIÓ D'ESCENA: Mauri Biosca

DIRECCIÓ MUSICAL: Ignasi Prunés

DURADA: 50 min

INTÈRPRETS:

Narrador: Mauri Biosca 

Ballarins: Nabar Martinez Gonzalo Santander Anna Soler Maria Quero Marta 




Comentarios