M'AGRADA MOLT EL QUE FAS


LA COMÈDIA DE CAROLE GREEP AMB ADAPTACIÓ I DIRECCIÓ D'EDU PERICAS QUE VA SER VISTA A PARIS PER MÉS  D'1.800.000   ESPECTADORS 

Ens complau convidar-los a l'esmorzar presentació de 'M'AGRADA MOLT EL QUE FAS', el nou espectacle de la productora ANEXA, el dilluns 13 de març a les 10:30 h. a la Granja Viader, carrer d'en Xuclà, 4. La comèdia, que es podrà veure a partir del 17 de març a l'Aquitània Teatre, és un text Carole Greep, amb direcció i adaptació d'Edu Pericas i protagonitzada per Maria Garrido, Jordi Soriano, Elias Torrecillas i Nesa Vidaurrázaga.

La presentació de caràcter informal es farà mentre es degusta un meravellós esmorzar a la Granja Viader, tot conversant amb actors, productors i director de la comèdia que promet ser un fenomen de la cartellera com a França, el seu país d'origen, on ja l'han vist més d'1.800.000 espectadors.

Esperem que la trobada us resulti interessant, divertida i gens amarga!

Confirmar assistència a la presentació

M'AGRADA MOLT EL QUE FAS

Com una falsa maniobra amb un telèfon mòbil ens pot fer descobrir el que els nostres millors amics pensen en realitat de nosaltres.

La Cris i en Santi, estan en camí per passar el cap de setmana a la casa dels seus amics Joan i la Carla que viuen al camp. Durant el trajecte es dediquen al seu esport favorit: parlar malament dels altres. Tampoc no tenen cap pietat amb els seus amfitrions. Però hi ha un petit detall; el telèfon mòbil d'en Santi, mal bloquejat, fa una retrucada a la casa d'en Joan i la Carla que "en directe" escolten tot el que els seus millors amics pensen d'ells. Xocats i animats a venjar-se, decideixen divertir-se una mica amb ells abans d’aplicar-los la "pena de mort".

Un bon exemple de teatre popular de gran qualitat que sap hàbilment barrejar un ritme trepidant i uns actors generosos: un divertiment farcit de riures.

Aquesta comèdia ANEXA la va produir i presentar al Teatre Capitol l' any 2009, protagonitzada aleshores per Mònica Pérez, Cecs Casanovas, Roser Batalla i Xavi Casan. Però el tema de la hipocresia humana és intemporal...

Comentarios