GERARD BORRELL presenta la seva màgia-comèdia a Torrelles de Foix, Bellmunt d’Urgell, Gandesa i Santa Coloma de Gramenet


Us informem que la gira d’estiu del mag-còmic GERARD BORRELL segueix la propera setmana amb actuacions el divendres 20 d’agost a la plaça de l’Ajuntament de Torrelles de Foix (Alt Penedès) i el dissabte 21 d’agost a la Pista Esportiva de Bellmunt d’Urgell (la Noguera), i continuarà els dies 2 i 3 de setembre, a Gandesa (Terra Alta) i Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), respectivament.

A la gira, GERARD BORRELL presenta THE BIG BANG TONTERY, espectacle que ha estat en cartellera recentment a l’Aquitània Teatre de Barcelona. I, en algunes places, es podrà veure també el seu clàssic de màgia i comèdia per a petits i adults MAGIA EN FAMILIA.

THE BIG BANG TONTERY és un espectacle còmic i molt gamberro on els límits són l’infinit i més enllà. En aquest show per a adults, Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, fent riure i sorprenent als espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia.

L’únic propòsit interestel·lar d’aquest showman desvergonyit i provocador és “liar-la parda” i, per això, no és imprescindible haver estudiat, perquè aquí no hi ha exàmens, ni universitaris frikis, ni jocs de rol; només es requereix un públic predisposat a tot, amb ganes de passar-ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis.

MAGIA EN FAMILIA és un espectacle transgressor per gaudir en família. El show trenca els estereotips de la màgia infantil, i demostra que es pot entretenir i fer riure a adults i petits al mateix temps.

Graduat en art dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona, amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell considera que la màgia és un art escènic molt complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espectacular.

 

Comentarios