DANSA PER TUTTI ARRIBARÀ AL TEATRE POLIORAMA A PARTIR DEL 4 D'OCTUBRE

A partir del diumenge 4 d’octubre, a l'escenari del Teatre Poliorama es podrà veure DANSA PER TUTTI, un espectacle creat i dirigit pel tàndem Edu Pericas (Els homes són de mart i les dones de venus, Tuppersex, Monólogos de la vagina...) i Sol Picó (Bésame el cactus, Matar al bicho, Esto no es Danza...), i protagonitzat per Xaro Campo, Robert Gómez, Oriol Roca, Natàlia Zarco i Elías Torrecillas, que vol apropar el món de la dansa a publics nous.


La posada en escena, que només es podrà veure en set úniques funcions, no és un espectacle de dansa únicament, no és només un espectacle de teatre, però no és un musical... DANSA PER TUTTI és una comèdia teatral que parla sobre el món de la dansa, recolzant-se en el llenguatge de la dansa per fer avançar la dramatúrgia de l'obra.

A través d´unes històries quotidianes en el si d´una família, gaudirem d´uns moments coreogràfics increïbles i ben bé sense adonar-nos acabarem coneixent conceptes sobre aquest art del moviment que no sabíem.

Aquest és un espectacle dirigit tant per a qui els hi agrada la dansa com pels que mai han anat a veure un espectacle de dansa. I amb el tàndem creatiu de la Sol Picó i l´Edu Pericas tenim, a més, el bon humor i la bona energia assegurats!

IDEA – CONCEPTE ESPECTACLE

Una família (una noia adolescent, el seu germà gran i els seus pares) competiran entre ells per veure qui podrà gaudir de dues entrades gratuïtes per assistir al concert final de gira d'un conegut grup musical molt de moda. El fet de poder aprofitar les entrades, però, porta implícita una condició molt especial; hauran de participar en la coreografia del tema de tancament del concert, que es gravarà i retransmetrà en directe per TV, a més de formar part del videoclip oficial del grup. És per això que, per rebre la confirmació de que hi podran assistir, hauran de passar un càsting davant dels productors per a demostrar que tenen dots per a la dansa i que sabran estar a l'altura de les circumstàncies...

Comença, a partir d'aquest moment, una competició, ferotgement divertida, entre els diferents membres de la família per veure qui aconseguirà les preuades entrades per a formar part d'aquesta experiència vital única a la que ningú hi vol renunciar.

SINOPSIS

Una família, fans tots d'un conegut grup musical de moda, s'embarca en una ferotge i divertida competició entre ells per veure qui aconseguirà superar el càsting per poder assistir al darrer concert de la gira i participar en la coreografia final, que serà retransmesa per televisió en directe. A la família són quatre; només hi ha dues places... La competició està servida: que balli el millor!

Espectacle de dansa i teatre en català 

Durada: 1 hora 
Horaris:
Diumenges 4, 11 i 18 d´octubre a les 12:00h.
Diumenges 25 d´octubre i 1 de novembre a les 12:00h i a les 16:00h.
ENTRADES JA A LA VENDA AL WEB: www.teatrepoliorama.com
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios