ALBADES I VESPRADES CANTADES, una nova experiència que combina cant i gastronomia en espais idíl·lics

El creador del projecte The Sing Sang Sung, Jordi Costa “Sec”, presenta una nova proposta relacionada amb el cant en grup: les ALBADES I VESPRADES CANTADES, una experiència gastro-musical que tindrà lloc a diversos espais amb encant de les comarques del Berguedà i Osona a partir del 15 d’agost.

ALBADES I VESPRADES CANTADES és un projecte que neix de l’amor per cantar, per la gastronomia i per la natura, que, segons Sec, “pretén evocar l’esperit de les cantades senzilles i boniques que havíem fet de petits en plena natura, a la vora del foc”.

Es tracta d’una experiència cantaire i gastronòmica oberta a tothom –petits i grans, iniciats i no iniciats- que vol recuperar tradicions cantant junts cançons i menjant productes de proximitat en plena natura, en espais idíl·lics de la nostra geografia gaudint de la màgia del crepuscle, just abans de la sortida del sol o després de la posta.

ALBADES CANTADES

De 6:30 a 8:30 hores

Els participants aprendran i cantaran cançons mentre surt el sol, tot gaudint d’un esmorzar.

-          Dissabte, 15 d’agost: Santuari de Queralt (Berga)

-          Diumenge, 16 d’agost: Ermita de Sant Roc (Gurb)

VESPRADES CANTADES

De 20:00 a 22:00 hores

Els participants aprendran i cantaran cançons mentre es pon el sol, tot gaudint d’un tast de productes de proximitat i uns vinets.

-          Divendres, 21 d’agost: Roques de la Madrona (Fonollet)

-          Dissabte, 22 d’agost: Ermita de Sant Martí Xic (Masies de Voltregà)

Més informació i inscripcions aquí.

Comentarios