Andreu Casanova presenta a Sant Fost de Campsentelles una nova edició de l’AUTOCOMEDY, humor en directe en format autocinema


Aquest proper dissabte, 25 de juliol, la productora MPC presenta al Parc de la Bòbila de Sant Fost de Campsentelles una nova edició del seu exitós AUTOCOMEDY, una iniciativa pionera a Espanya en la que es representa un espectacle d’humor en directe en un escenari a l’aire lliure amb la mateixa fórmula dels autocinemes, en aquesta ocasió de la mà del còmic Andreu Casanova i el seu aclamat Tinder Sorpresa.

AUTOCOMEDY es presenta en grans àrees d’aparcament per a automòbils, on els espectadors gaudeixen de l’espectacle en viu a través d’una gran pantalla amb la comoditat i la intimitat del seu propi vehicle, de manera que s’acompleix la normativa vigent i totes les mesures de seguretat necessàries per al COVID-19 sense cap risc per al públic ni per als treballadors i els artistes. L’únic que han de fer els espectadors és sintonitzar la freqüència de ràdio del seu cotxe en la que s’emet l’espectacle en directe i posar-se còmodes per riure.


A partir de la mateixa infraestructura tècnica, l’AUTOCOMEDY es pot complementar amb altres esdeveniments, com és l’AUTOINFANTIL (amb espectacles enfocats a nens) i AUTOCINEMA (projeccions de pel·lícules). En el cas de Sant Fost de Campsentelles d’aquest dissabte, la programació consistirà en un AUTOINFANTIL a  les 20:00 hores amb la companyia Més Tumàcat i l’AUTOCOMEDY amb Andreu Casanova a les 22:30 hores.

L’AUTOCOMEDY es va estrenar a Parets del Vallès el passat 6 de juny amb Andreu Casanova en un espai on cabien 200 cotxes. Les entrades es van esgotar en menys de dues hores i va ser un èxit amb més de 3 persones per cotxe de mitja, sumant més de 600 persones. Posteriorment, es va repetir l’experiència també amb molt bona acollida a Montmeló (27 de juny, amb Andreu Casanova) i Parets del Vallès (4 de juliol, amb Víctor Parrado).

MPC Management es dedica a la representació d’humoristes i a la producció d’espectacles des de fa 40 anys. Així, per a l’AUTOCOMEDY, els ajuntaments i promotors interessats poden comptar amb còmics de la talla de Berto Romero, Santi Rodríguez, Juan Amodeo, Álex O’Dogherty, Valeria Ros, Godoy, Txabi Franquesa o el show La Vida Moderna (David Broncano, Ignatius Farray i Quequé), entre d’altres. En aquest sentit, la productora ha rebut moltes propostes de municipis interessats en contractar el projecte com una alternativa als espectacles de Festa Major que el coronavirus ha obligat a anul·lar.

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios