TEMPS DE VI PROMOCIONA VILANOVA MITJANÇANT UNA SÈRIE DE CÀPSULES AUDIOVISUALS


L’organització de la fira Temps de Vi, que enguany s’ha celebrat per primer cop de manera virtual a causa de les mesures imposades per la crisi del coronavirus, continua donant suport al consum local i de proximitat mitjançant la promoció de diferents espais i locals comercials de la ciutat de Vilanova.

Entre els trets característics d’aquesta fira sempre ha estat l’aposta clara per la promoció de la cultura vilanovina des de diferents punts de vista, des de l’arquitectònic, amb la celebració d’actes a espais emblemàtics de la ciutat, fins a l’artístic i gastronòmic, amb sopars maridatges a diferents restaurants.


Enguany, des de la fira han volgut fer un pas més per ajudar en la promoció del consum local i en la difusió del vi català. Així, sumant esforços amb tots els agents de la ciutat, des del cultural fins al patrimonial, passant per l’econòmic o el turístic, s’han creat una sèrie de continguts audiovisuals destinats a promocionar Vilanova.

En les més de 30 càpsules rodades es presenta breument l’espai en qüestió i, a continuació, es fa un tast de vins guiat bé pels propietaris dels locals bé per part de l’equip de Temps de Vi.

Les càpsules, que es publiquen als perfils de les xarxes socials de Temps de Vi, donen a conèixer espais de Vilanova tan emblemàtics com ara el Museu Romàntic Can Papiol, el Museu Biblioteca Víctor Balaguer o l’Espai Far, així com restaurants, bars, comerços i els dos mercats de la ciutat.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios