TEMPS DE VI ORGANITZARÀ TASTOS ONLINE MENSUALMENT DESPRÉS DE LA BONA ACOLLIDA DE L’EDICIÓ D’ENGUANY

La fira Temps de Vi tanca la seva primera edició online amb un molt bon seguiment de les activitats a les xarxes. Des de l’organització de la fira es mostren molt satisfets per la bona acollida rebuda, amb més de 40.000 visualitzacions de les activitats retransmeses a través del perfil de la fira a Instagram.

Aquesta bona acollida per part dels seguidors de la fira ha fet que els organitzadors, Carles Carbonell i Oscar Villagarcia, hagin decidit continuar organitzant tastos online durant els propers mesos, seguint la línia dels dos que s’han celebrat amb motiu del cap de setmana de la fira.


La dinàmica serà la mateixa: tastos amb inscripció prèvia, de manera que aquells que vulguin participar podran fer la comanda dels vins a través del web de Temps de Vi per poder seguir l’activitat des de casa. Amb els vins rebran també el codi que els hi donarà accés al tast a través d’una plataforma online.

D’aquesta manera, la fira Temps de Vi busca continuar generant valor al voltant de la promoció del vi català i donar suport als cellers que han estat al costat de la fira al llarg d’aquests 9 anys.

Suport i consum local i de proximitat

Un cop finalitzat el cap de setmana de la fira, Temps de Vi continuarà donant visibilitat també als diferents espais arquitectònics, locals comercials, restaurants o bars de Vilanova a través de les càpsules rodades per donar suport als establiments de la ciutat.

Les més de 30 càpsules rodades serveixen per presentar els espais més emblemàtics de Vilanova tot fent un petit tast de vins guiat bé pels propietaris dels locals bé per part de l’equip de Temps de Vi.

L’organització de Temps de Vi reforça així la seva aposta per sumar esforços amb tots els agents, des del cultural fins al patrimonial, passant per l’econòmic o el turístic, per donar visibilitat a la vida de la ciutat i continuar ajudant en la promoció del consum local i en la difusió del vi català.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios