KRIPTA 2008, ENTRE ELS 30 BEST SPARLING WINES DEL MÓN



Més de vuit milions de consumidors de tot el món han votat a través de l'App VIVINO WINE STYLE AWARDS els millors vins de elaborats per 1330 cellers de 16 paisos diferents.

En la categoria escumosos, dins els 30 millors del mon es situa KRIPTA GRAN RESERVA 2008, en una llista que encapçalen Dom Perignon, Krug, Louis Roederer i Taittenger. No és la primera vegada que KRIPTA destaca com un dels millors: el 2014 els consumidors de tot el mon el van votar com a millor vi, el 2015 como a numero 1 Spanish Cava, i el 2018 com a Top Wine amb l'anyada 2007 del 40 aniversari.

KRIPTA neix a 3 parcel·les de vinyes velles del Penedès ubicades a Sant Sadurni d'Anoia, Sant Pau d'Ordal , i a l'alçada de més de 500 metres de Sant Joan de Mediona. Cultiu ecològic i collit a ma, un premsat suau i una elaboració impecable permet una llarga criança excepcional de 11 anys en botella.

VIVINO es la app internacional on els amants no professionals del vi, voten els que consideren millors vins, i per aixó, és un reconeixement especialment preuat per les bodegues. Renovar-se a la llista dels 30 millors escumosos del món, avala novament 40 anys d'un Gran Cava AGUSTI TORELLO MATA.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa


Comentarios