ACVIC reobre les seves portes i anuncia noves exposicions al juny

ACVIC Centre d'Arts Contemporànies torna a obrir les seves portes el pròxim dimarts 2 de juny i recupera així la seva activitat expositiva després d'haver tancat al mes de març per causa de la crisi del coronavirus. El centre, que obrirà les seves instal·lacions amb les mesures d'higiene i seguretat que marquen els protocols decretats per les autoritats, té previst estrenar dues noves exposicions al mes de juny. "Tenim moltes ganes de tornar a obrir el centre i, en la mesura que ens sigui possible, reprendre totes les activitats i exposicions de la nostra programació", afirma Anton Granero, el seu director.  

El centre reobrirà posant en marxa les exposicions “En el nom de la mare, en el nom de la terra”, que recull l'obra de set dones artistes i que continuarà exhibint-se fins al 25 de juliol, i “Dibuixar el temps”, un homenatge pòstum a l'artista vigatana Fina Padrós, que es podrà veure fins al 13 de juny. També s'exposarà a l'Aparador la segona entrega de la sèrie “Relats fotogràfics”, amb una fotografia del fotoperiodista Jordi Puig sobre la revolució dels clavells a Portugal i un text creat ad hoc per l'escriptor Antoni Pladevall. Totes tres exposicions estaven en marxa quan el centre va haver de tancar les portes per la crisi del Covid-19.

Pròximes exposicions

ACVIC té previst estrenar el 18 de juny dues noves exposicions: una de Rosa Garcia acompanyada per un text de Núria Armengol, inclosa dins del cicle de ceràmica inaugurat aquest temporada; i la tercera entrega del cicle "Relats fotogràfics", que anirà a càrrec del fotoperiodista Pere Tordera i l'escriptora Irene Solà, guanyadora del Premi Europeu de Literatura. ACVIC inaugurarà les noves exposicions a l’espai exterior del centre d’art i posteriorment es podran visitar ordenadament seguint les mesures d'higiene i seguretat actuals.

Nova edició de la QUAM Jove

ACVIC també està preparant una nova edició de la QUAM Jove que tindrà lloc entre el 14 i el 17 de juliol després de l'èxit de la de l'any passat. Serà una estada a la natura on els nens i nenes participants treballaran les possibilitats creatives de l'art de forma interdisciplinària. Comptarà amb la col·laboració d'artistes d’àmbits diferents, com un mag, una artista visual, un músic, una performer, etc. Per a més informació i inscripcions: https://www.acvic.org/ca/quam/3110-com-si-fos-un-somni-quam-jove-2020
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios