Presentació del Menorca Music Festival


Una experiència musical, gastronòmica i artesanal en un entorn únic, al cor de Menorca. Aquesta és la proposta del Menorca Music Festival, oberta a locals i turistes i amb artistes de primera línia, que tindrà lloc a es Mercadal del 14 al 16 d'agost.

El festival se celebrarà a l'antiga caserna d'artilleria de la població menorquina, un conjunt privilegiat d'edificis de principis del segle XX que aportaran a l'esdeveniment un valor arquitectònic i paisatgístic irrepetible.

La zona exterior del recinte acollirà els dos escenaris per a les actuacions i un espai gastronòmic amb food trucks que oferiran degustacions menorquines. També hi haurà un mercat amb productes i artesania locals.


Els artistes del Menorca Music Festival seran sobretot grups i cantants indie-pop, però també hi haurà espai per altres gèneres i formats. El tret de sortida del festival serà divendres 14 d'agost, i es viuran tres intenses  jornades de concerts, fins diumenge 16.

El certamen tindrà dues zones d'actuacions: un escenari principal, on actuaran els artistes de més renom, tant nacionals com internacionals, i un de més íntim per als concerts de petit format.

Les entrades sortiran a la venda el dilluns 11 de maig al web del festival, i a partir d'aquest mateix dia, de manera progressiva, s'aniran fent públics el cartell complet i les dates de les actuacions.

Sostenibilitat i solidaritat

El compromís del Menorca Music Festival amb el medi ambient és absolut. Els organitzadors tenen previstes diverses accions per minimitzar la generació de residus, com l'ús d'envasos biodegradables i de gots reutilitzables, restringir els plàstics en la zona gastronòmica, i oferir al públic espais de divulgació de projectes de conservació del medi ambient.

A més a més, un percentatge dels ingressos per la venda d'entrades es destinarà a un projecte de neteja del plàstic de les costes de Menorca i del Mediterrani.

Llibertat i convivència

El festival anuncia que aplicarà una política de tolerància zero contra la violència i la discriminació de gènere, i que combatrà qualsevol forma d'agressió o intolerància tant entre el públic com a l'escenari o l'equip de treballadors.

També es vetllarà per la bona convivència amb el conjunt del poble des Mercadal, de qui es vol fer partícip de manera activa de tota la programació.

Seguretat i protecció

El Menorca Music Festival se celebrarà en un estiu excepcional després del confinament provocat per la pandèmia del coronavirus. L'organització garanteix a tots els assistents la màxima seguretat i es compromet a adaptar-se a totes les regulacions i mesures sanitàries que apliquin les autoritats corresponents.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa


Comentarios