KRIPTA d’AGUSTÍ TORELLÓ MATA, BEST IN CLASS MILLOR ESCUMOS 2020


La menció Gold Taste Wine Up, estrena la dècada dels Best In Class Millor Escumosos 2020 amb un festival de reconeixements pels Gran Reserva AGUSTI TORELLO MATA
 
Al pòdium, el KRIPTA com a Nº 1 Best In Class Millor Escumós 2020, seguit del MAGNUM en el Nº 4, i el BARRICA com Nº 5 del ranking.  I coronant la terna, 2 caves més : l'UBAC GRAN RESERVA amb una magnífica puntuació de 92,31 punts, i el ROSAT TREPAT amb 91,77 punts.
 
KRIPTA, la obra mestra de la casa, aconsegueix any rere any, mantenir el lideratge amb el que va néixer fa 40 anys, com un dels grans escumosos reconeguts arreu. Una trajectòria històrica d’èxits que ve acompanyada de la resta de Grans Reserva que els TORELLO MATA treuen al mercat amb el segell de cada collita.
 
Arrelats al Penedès, els caves AGUSTI TORELLO MATA son el resultat del cultiu ecològic de 150 parcel·les que configuren el mapa de 100 hectàrees de vinya , sempre de les varietats autòctones principals del Cava.
 
Juntament amb la vinya pròpia, el treball de més de 30 viticultors de la zona forma part de l’actiu més important de la casa. La vinificació de tots els vins base, permet una exclusiva fermentació amb llevats propis de cada varietat, seleccionats microbiològicament a cada collita. Al cap dels anys, tot conflueix en uns caves excepcionals que avalen la trajectòria impecable d’aquesta gran empresa familiar que posa l’ànima en cadascuna de les seves ampolles.


  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios