Últimes setmanes de "BONA GENT" de Quim Masferrer al Capitol


L’espectacle BONA GENT del còmic QUIM MASFERRER acabarà temporada a la Sala Pepe Rubianes del Club Capitol el proper 8 de desembre, IMPRORROGABLE.

Estrenat a Barcelona el passat 27 de setembre, BONA GENT és un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista i cada dia canvia escrivint un nou argument d’aquesta experiència en la que Quim Masferrer es mou entre el pati de butaques interpel·lant als espectadors i arrancant grans rialles. 


BONA GENT neix de la idea de què sense públic no hi ha teatre, de la mateixa manera que sense un espectador que miri una pintura no existeix l’art. “Amb el públic he tingut moltes vivències, però sempre abans o després de l'actuació, i algunes m'han arribat a tocar fins al punt de saber-me greu que allò que m'havien explicat a mi personalment la resta dels assistents no ho poguessin saber; arrel d'això hem creat un espectacle on el públic és l'element principal: tot el teatre es converteix en un escenari, i a partir d'aquí compartim històries i coneixem els protagonistes de primera mà”, explica l’humorista.

Quim Masferrer va començar de ben jove a escriure els seus propis guions teatrals i va fundar la companyia Teatre de Guerrilla, de la qual n’és el director, l’autor dels espectacles i l’actor. Des de 1998, ha estat el responsable d’obres com Teatre Total, Som i serem, El Directe, EEUUROPA, Somos lo que Somos, Fum, Humo, El Xarlatan, El Charlatán i les més recents Temps i Tiempo. El seu teatre no deixa indiferent i permet lectures diverses, des de la més immediata, popular i còmica, fins a la més profunda i filosòfica. Des de 2013, és el presentador i guionista del cèlebre programa El Foraster a TV3, del qual avui, 11 de novembre, s’estrena la sisena temporada. Entre d’altres distincions, ha rebut el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes per la seva trajectòria com a autor teatral i el Premi Ondas al Millor Programa de TV no estatal pel programa El Foraster. El proper 15 de desembre, serà el presentador de La Marató de TV3.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios