MIRIAM LUNA presenta en directe el seu disc "Piano & Soul"


El proper 26 de novembre, a les 21:30 hores, tindrà lloc a la sala Nota 79 de Barcelona el concert de presentació de Piano & Soul, el nou disc de MIRIAM LUNA (entrades ja a la venda a https://entradium.com/events/miriam-luna-piano-soul-album).

La cantant i pianista barcelonina repassarà en directe les peces de l’àlbum, un viatge a la terra dels somnis i dels sentiments a través de la reinterpretació de temes icònics de diversos estils, com el pop, el jazz, el swing, la chanson, el bolero o la bossa nova; amb homenatges a artistes com Nina Simone, Norah Jones, Stevie Wonder, Tom Jobim, Michael Jackson, Edith Piaff, Elton John i Frank Sinatra. Tota una declaració d’intencions a l’hora de transmetre emocions de la manera més pura, mitjançant una veu encisadora que marida força i sensibilitat femenina, i un piano que dibuixa virtuosament tot un ventall de sensacions en cada tema.

MIRIAM LUNA convida a gaudir de la pau a través de la seva veu i el missatge de les cançons del disc. L’artista genera positivitat, harmonia i benestar amb la seva música, i la seva pretensió és contribuir a millorar la vida de les persones transmeten felicitat per aconseguir un món millor, més positiu i més respectuós amb l’entorn.

............

Nascuda i formada a Barcelona, MIRIAM LUNA viu actualment a Viena, la ciutat de la música. Ha captivat grans audiències en diverses ciutats d’Europa, Àsia i Austràlia. Amant de la natura i activista per la sostenibilitat, el 2010 va recolzar la Conferència Contra el Canvi Climàticcelebrada a Copenhagen amb una de les seves cançons escrita expressament per a aquesta causa. El 2016 va llançar el seu primer single titulat Simply Beautiful.

  • Imatges i vídeo cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios