L’actor i cantant JOAN VÁZQUEZ celebra dues dècades sobre els escenaris amb la comèdia musical 20 ANYS NO SÓN NA’


El proper 4 de novembre, l’actor i cantant català JOAN VÁZQUEZ estrenarà, a la sala BARTS CLUB de Barcelona, l’espectacle musical 20 ANYS NO SÓN NA’, una commemoració especial de la seva carrera i, al mateix temps, un cert ajust de comptes en to d'humor aprofitant la perspectiva del temps i l'experiència dels anys viscuts.

Amb la música i la ironia com a vehicles, i acompanyat de l’actriu Laura G. Ballbé en el paper d’alumna, Joan Vázquez presenta tastets dels seus personatges a musicals com Hair, Merrily We Roll Along, Mamma Mia!, My Fair Lady, Rent, Flor de Nit, Paquito Forever, Coplas para Ocaña i Ciutat de Gespa, i també algunes peces icòniques del seu admirat Stephen Sondheim, així com cançons “crooner” del seu proper disc, Feeling Good.

En 4 úniques funcions en format íntim els dilluns de novembre, Joan Vázquez anirà desgranant records dels seus càstings inicials, les seves interpretacions i les anècdotes viscudes, acompanyat de músics en directe i cameos especials de companys de professió com Àngels Gonyalons, Beth Rodergas, Jordi Coll, Marta Ribera, Mariona Castillo, Chipper, Sylvia Parejo, Victor Alvaro, Bealia Guerra, Manoli Nieto, Patrícia Paisal i Ruben Yuste. 

Amb direcció artística de Roger Julià i arranjaments musicals de Gerard Alonso,  20 ANYS NO SÓN NA’ és un espectacle per celebrar amb humor aquestes dues dècades com a professional repassant la muntanya russa d’emocions que comporta la carrera d’artista, avui sense feina, demà havent d’escollir projectes i passat demà haver d’inventar-te’ls. “Aquets vint anys no són na’ perquè aquests anys no pesen, sinó que són un estímul per seguir treballant amb la il·lusió i entusiasme amb el que em vaig estrenar en el món de l’espectacle el 4 de novembre de 1999 interpretant Rent”, ha explicat l’artista.


Des que té ús de raó, Joan Vázquez es recorda a si mateix amb les dues vocacions que ja porta vint anys exercint: cantant a sobre l’escenari i ensenyant a joves aspirants el camí per pujar-hi algun dia. Fa poc ha presentat el primer single del seu proper disc, Feeling Good, i el passat mes de setembre va aconseguir un gran èxit a la Sala Becket amb la seva interpretació d’Ocaña a Ocaña, Reina de Las Ramblas dirigida per Marc Rosich. També segueix amb la gira de Paquito Forever (Premi a Millor Actor Destacat dels premis de Teatre Musical) i Ciutat de Gespa (nominat a millor Actor de Musical als Premis de la Crítica 2018).
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios