Museu del Disseny de Barcelona - 10 de setembre CSIO 2019

A partir del proper dimarts, 10 de setembre a les 11.00 hores, el Museu del Disseny de Barcelona acollirà l'Exposició Salts per a la Ciutat. El concurs de salts internacional oficial, que acull anualment la prova per equips més important del món al Real Club de Polo de Barcelona, exposa al museu els nou obstacles nascuts del concurs Un salt per a la Ciutat.

Aquests singulars obstacles simbolitzen monuments o obres emblemàtiques de Barcelona com el temple de la Sagrada Família, el barri de l’Eixample o la xarxa de metro de la ciutat, entre d’altres. Elena Boix, cap de pista del CSIO Barcelona, ha estat l'encarregada de dissenyar l'exposició on el visitant podrà realitzar el recorregut tal i com ho faria un genet abans de competir per a aprendre's l'ordre dels obstacles.

PRESENTACIÓ D’«ARC DECÒ».

Durant la inauguració de l'exposició es presentarà l'obstacle creat aquest any: «Arc Decò», guanyador de la cinquena edició del concurs on van participar estudiants de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja. 

«Arc Decò» és un projecte elegant, minimalista i ple de color, basat en la font màgica de Barcelona i les torres Venecianes que emmarquen l'avinguda Reina María Cristina.
L'acte comptarà amb la presència de Pilar Vélez, directora del Museu del Disseny de Barcelona; David Escudé, Regidor d'Esports de l’Ajuntament de Barcelona; Curro Espinós, president del Real Club de Polo de Barcelona; Emilio Zegrí, president de la Fundació RCPB; Santiago Mercé, president del CSIO Barcelona; Daniel Garcia Giró, director del CSIO Barcelona; Elena Boix, cap de Pista del CSIO Barcelona; i Jèssica Álvarez i Talia Puey, creadores d’«Arc Decò».
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios