Marco-cantada THE SING SANG SUNG a Es Claustre de Menorca


El proper 15 d’agost, Es Claustre de Menorca acollirà l’experiència THE SING SANG SUNG, un nou concepte de concert-espectacle on el públic hi participa activament i assumeix el paper protagonista (www.esclaustre.com/event/the-sing-sang-sung/)

A Es Claustre, el creador i director d’aquesta iniciativa, Jordi Costa “Sec” ensenyarà des de l’escenari l’arranjament vocal de la cançó Photograph d’Ed Sheeran, “una de les balades més boniques del panorama pop mundial actual”, segons Sec. 

Aquesta proposta, pionera a Europa, ve avalada per l’espectacular èxit de convocatòria les dues primeres edicions: 450 persones al febrer a Puig-Reig i més de 2.000 inscrits en una macro-cantada solidària a Berga l’1 de maig.

El mètode és tant simple com elaborat. No hi haurà cap partitura. Tot es basarà en l’escolta i la repetició de les melodies que els aniran ensenyant al públic durant 2 hores per després interpretar-les en directe. El resultat és que el públic es converteix en l'artista, i per tant, tothom que entra a la sala on es representa THE SING SANG SUNG, canta, sense observadors, i per tant, la quarta paret desapareix.

THE SING SANG SUNG està dirigit i obert a tothom, sense límits d’edat ni de nivell; tant a persones que porten cantant tota la vida coral rere coral, com a persones que sols canten a la dutxa. “No s’ha de saber tècnica vocal ni llenguatge musical, simplement tenir ganes de cantar!”, aclareix Jordi Costa.


Sec ha dedicat la seva vida a dos oficis: l'espectacle i la docència musical. Aquest nou projecte pretén unir aquestes dues grans passions i ajuntar-les en forma de taller-concert-cantada. Format com a cantant i músic a Eòlia i al Taller de Músics de Barcelona, i titulat com a Certified Master Teacher a Estill Voice Training Sistem, Sec s’ha dedicat a la música des del 16 anys. Des de Ratolins, el seu primer grup, fins al seu pas per Strombers, ha militat en nombroses bandes, desenvolupant-se com a cantant i frontman a escenaris de tota mena arreu de la geografia catalana.

Després de Menorca, THE SING SANG SUNG aterrarà a Manresa (Teatre Kursaal, 20 d’octubre), Vic (L’Orfeó, 15 de desembre) i, a principis de 2020, a Girona i Barcelona.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios