JOAN VÁZQUEZ presenta l'espectacle musical 20 ANYS NO SÓN NA'

Els dies 4, 11, 18 i 25 de novembre l’actor i cantant català JOAN VÁZQUEZ presentarà a la sala BARTS CLUB de Barcelona l’espectacle musical 20 ANYS NO SÓN NA’, una commemoració especial de la seva carrera i, al mateix temps, un cert ajust de comptes en to d'humor -a vegades dolç, d’altres àcid- aprofitant la perspectiva del temps i l'experiència dels anys viscuts.


Amb la música i la ironia com a vehicles, Joan Vázquez presenta tastets dels seus personatges a musicals com Hair, Merrily We Roll Along, Mamma Mia!, My Fair Lady, Rent, Paquito Forever, Coplas para Ocaña i Ciutat de Gespa, i també algunes peces icòniques del seu admirat Stephen Sondheim.

Durant 4 úniques funcions en format íntim, Joan Vázquez va desgranant records dels seus càstings inicials, les seves interpretacions i les anècdotes viscudes, acompanyat de músics en directe i alguns cameos especials de companys de professió. Ho fa amb una coartada argumental en la que una alumna seva li serveix de partner, ara com a paper en blanc en el que crear personatges, ara com a viu record de qui comença i s’ho vol menjar tot. 

20 ANYS NO SÓN NA’ és un espectacle per celebrar amb humor aquestes dues dècades com a professional tot i passant comptes a la muntanya russa d’emocions que comporta la carrera d’artista, avui sense feina, demà havent d’escollir projectes i passat demà haver d’inventar-te’ls.

Des que té ús de raó, Joan Vázquez es recorda a si mateix amb les dues vocacions que, com qui no vol la cosa, ja porta vint anys exercint: cantant a sobre l’escenari i ensenyant a joves aspirants el camí per pujar-hi algun dia. Ara acaba de presentar un primer single del seu proper disc, Feeling Good, un recull d’estàndards de jazz que veurà la llum l’any vinent, i el proper 18 de setembre obrirà la propera temporada a la Sala Becket interpretant a Ocaña en l’obra Coplas para Ocaña, dirigida per Marc Rosich. En paral·lel, segueix amb la gira els seus dos darrers espectacles musicals: Paquito Forever (Premi a Millor Actor Destacat dels premis de Teatre Musical) i Ciutat de Gespa (nominat a millor Actor de Musical als Premis de la Crítica 2018).
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios