Èxit del concert inaugural del Festival Instants

El passat dissabte 6 de juliol, el cantautor Roger Mas va donar el tret de sortida a la primera edició del Festival Instants, un cicle de tres concerts de petit format que se celebra els dissabtes d’aquest mes de juliol al capvespre al pati de Can Parellada dels Cellers Carol Vallès.

Més d’un centenar de persones van gaudir de l’espectacle del músic solsoní, que va fer un repàs del seu repertori poètic més conegut, on destaquen versions de grans autors catalans com Jacint Verdaguer i Joan Maragall.


En un espai íntim d’estil mediterrani, a l’aire lliure i envoltat de vinyes, Roger Mas es va mostrar molt proper al públic i va compartir anècdotes personals sobre la seva relació amb el Solsonès i la importància de la natura i la terra en la seva obra. També va compartir algunes de les seves influències artístiques i va recitar diversos fragments del seu llibre El dolor de la bellesa (Empúries, 2017). 

Abans del concert, els assistents van degustar el Pit-Roig, un Brut Nature ecològic 100% Pinot-Noir, produït al mateix celler, en una copa de gran qualitat gràcies a la col·laboració amb Riedel, i un tàrtar de tomàquet rosa amb remolatxa als cítrics cortesia d’Ametller Origen.


A més a més, el públic va gaudir de l’oferta gastronòmica gràcies als formatges Xerigots, els platets de La Botigueta del Mig, els Gelats la Xixuneta i el servei de cavabar de Cellers Carol Vallès.

El Festival Instants continua aquest dissabte 13 de juliol amb l’actuació de Sara Pi. Halldór Már serà l’encarregat de concloure el 20 de juliol la primera edició del cicle de concerts. Encara es poden comprar entrades a instants.cat
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios