LA DO TERRA ALTA SE SUMA A L’AGENDA D’ACTES DE LA FIRA ‘TEMPS DE VI’ DE VILANOVA I LA GELTRÚ


La Denominació d’Origen Terra Alta se suma enguany a la fira Temps de Vi (7-9 de juny), que se celebra cada any a la localitat marinera de Vilanova i la Geltrú. Fins ara, alguns dels cellers que formen part de la DO Terra Alta ja comptaven amb un estand propi a la fira o participaven d’algunes de les activitats. Enguany, per primera vegada, la DO Terra Alta serà present com a DO, i ho fa amb dues activitats que se celebraran el diumenge 9 de juny.

El primer dels actes serà un tast molt lligat al mar, i és que la DO Terra Alta serà la protagonista d’un tast en alta mar, el principal tret diferencial de la fira Temps de Vi. El tast en vaixell serà diumenge a les 12h, i estarà guiat per Jordi Rius, secretari de la DO Terra Alta, que portarà als assistents per un viatge a través de la que és sense dubte la varietat emblema de la DO Terra Alta: la Garnatxa blanca.


La segona oportunitat per tastar les garnatxes de la DO Terra Alta serà en un tast de tarda (18h) al Teatre Círcol Catòlic, on els assistents podran gaudir d’alguns dels vins guardonats als darrers concursos de la Festa del Vi de la Terra Alta i el Grenaches du Monde 2019. Els assistents podran a més acompanyar els vins amb una proposta gastronòmica de productes de la Terra Alta.  
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios