El Festival MUSiCVEU lliura 6.943€ solidaris a Càritas Interparroquial de Vilafranca


El Festival MUSiCVEU ha fet el lliurament de la recaptació solidària, que anirà destinada als programes educatius que duu a terme Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès.

L'acte ha tingut lloc al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès, on el Sr. Martí Solé, President de la Fundació Pinnae, entitat que organitza el Festival, ha fet la donació del xec amb la bonica xifra de 6.943 euros, al Sr. Ramon E. Carbonell, en representació de Càritas Interparroquial a Vilafranca del Penedès.

Els programes educatius  de reforç educatiu per infants i adults, que ofereixen Càritas Interparroquial Vilafranca, a que va destinada l’aportació de MUSiCVEU tenen com a objectius:
Recolzar el procés educatiu dels nens i nenes que participen en el reforç, tot elaborant un pla individualitzat de treball que tingui en compte les necessitats de cada infant. Això es fa en coordinació amb l’escola i serveis socials.
Reforçar el sentit de responsabilitat i la valoració personal partint del descobriment i desenvolupament de les pròpies capacitats. Potenciar la creativitat i les habilitats socials de cada infant.
Ensenyar i practicar tècniques perquè puguin adquirir hàbits d’estudi positius.
Formar en valors, partint del fet de la diversitat cultural dels nens i nenes que participen en el reforç.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

Acompanyar, en horari de tarda, als alumnes en les seves tasques escolars (deures, treballs o exàmens) i reforçar, amb materials dels que disposa l'entitat, aquells aspectes i matèries en què tenen més dificultats, sempre amb l’acompanyament de l’educadora.

Activitats:

Repàs dels continguts educatius escolars.
Pràctica de tècniques d’estudi.
Ús de la informàtica aplicada a l’ensenyament.
Activitats lúdiques i creatives.    
Sortides lúdiques i culturals.   

A qui s’adreça?

A persones adultes i responsables que es puguin comprometre durant tot el curs escolar amb l'entitat, amb formació universitària o similar.


El MUSiCVEU èxit rotund en públic i en solidaritat

Enguany la V edició del Festival MUSiCVEU,  va programar 9 concerts durant sis mesos, 8 dels que van tenir lloc a l'emblemàtic espai modernista del Fòrum Berger Balaguer de la Fundacio Pinnae a Vilafranca del Penedès.

Com a novetat aquest any la inauguració del MUSiCVEU Festival va tenir lloc el 24 de novembre en el marc incomparable de la Basílica de Santa María de Vilafranca del Penedès amb l’actuació de l’internacional The London Community Gospel Choir, que va omplir de gom a gom el temple amb més de 600 persones.
La gran acollida del públic a la programació d'artistes de gran reputació i coneguts com The London Community Gospel Choir, La Coral Laroc, el grup guanyador del concurs de TV3 “Oh Happy Day” In Crescendo, Els Tenors, la popular Lloll Bertran, en Joan Chamorro liderant la Sant Andreu Jazz Band, Les Anxovetes, en l’apartat de música clàssica amb l’actuació de Mariona Camats & Eduald Buch i Dúo Calíope, han fet augmentar la recaptació en la venda d’entrades respecte a l'edició anterior, fet que també ha tingut repercussió directa en la dotació solidària del Festival. 

Al llarg d’aquestes cinc edicions, el festival MUSiCVEU ha perfilat la seva proposta musical incloent a artistes de diversos gèneres musicals i de gran qualitat, fet que ha consolidat el Festival en l'agenda cultural de la Vegueria Penedès. En les tres darreres edicions el Festival ha inclòs el component solidari de la recaptació com un dels valors afegits del festival.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios