ARGILLÀ ARGENTONA, FIRA DE CERÀMICA / FERIA DE CERÁMICA / CERAMICS FAIR 5, 6 i 7 JULIOL

Com cada mes de juliol, Argentona acull la gran cita de la ceràmica al nostre país. 
Aquest any serà els dies 5, 6 i 7 de juliol, entre les 10 h del matí i les 22 h del vespre, quan els carrers d'Argentona s'ompliran d'artesans de la ceràmica que exposaran al públic assistent les seves creacions. 


Al llarg de tot el cap de setmana tindran lloc diverses activitats, com ara tallers de ceràmica al torn i demostracions de terrissa tradicional, una acció artística de decoració en directe d'un càntir gegant, la 15a Mostra de cinema sobre ceràmica, una xerrada sobre filtres d'aigua de ceràmica negra i tres exposicions de ceràmica d'alt nivell. La Fira estarà ubicada al bonic centre peatonal de la vila, passant per l'Avinguda Puig i Cadafalch, el carrer Gran, la plaça de Vendre, el carrer Torras i Bages i la plaça de l'Església.

Pel que fa a les exposicions, el Museu del Càntir acollirà
l'exposició dels ceramistes Jordi Marcet i Rosa Vila-Abadal, Cal·ligrafia puntual. Jordi Marcet i Rosa Vila-Abadal constitueixen des dels seus orígens un dels equips artístics més destacats en l'art ceràmic contemporani.Treballen de forma conjunta amb una metodologia de treball que ells descriuen com "dos pensaments, més comunicació, més debat i el resultat és la materialització a quatre mans de cada obra".

La Sala d'exposicions de la Casa Gòtica acollirà l'exposició del prestigiós ceramista portuguès Heitor Figueiredo, Contentores e contenores una exposició on les seves obres son contenidors, com els càntirs, però en aquest cas no serveixen per a emmagatzemar líquids sinó sentiments, emocions i fins i tot diners.
El Saló de Pedra de l'Antic Ajuntament presentarà una exposició de Ceràmica tradicional Portuguesa, amb càntirs de diferents centres terrissers portuguesos.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios