RÚPITS presenta en directe el seu nou disc, IMAGINARI, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm


El proper dilluns 27 de maig, a les 20:30 hores, el grup RÚPITS presentaran en directe les cançons del seu nou disc IMAGINARI en un concert molt especial a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Per a la nova gira, que es va iniciar a la Sala Stroika de Manresa el passat 26 d’abril, RÚPITS han preparat una posada en escena elaborada, interpretant les cançons encara amb més energia que la del disc i incloent-hi també alguns dels seus temes més destacables dels anteriors àlbums. Tot orientat a transmetre bones vibracions i un ambient festiu que convida al públic a participar activament.

IMAGINARI (Cases de la Música, 2019), que es va publicar el passat 10 d’abril, va més enllà del seu anterior paisatge sonor, però sense abandonar el segell propi de les cançons amb un so analògic, més potent, gruixut i electrònic.


La masterització del disc de la mà del prestigiós enginyer Alex Gordon als llegendaris ABBEY ROAD STUDIOS de Londres (Beatles, Adele, The Alan Parsons Project, Amy Winehouse, Blur, Coldplay, Iron Maiden, Lady Gaga, Madonna, Oasis, Radiohead, Red Hot Chili Peppers...), ha dotat a la proposta sonora de RÚPITS de més força, perfilant-la amb textures sonores electròniques i contemporànies.

RÚPITS, guanyadors del Premi Popular del Sona9 de 2016 (guardó que els va portar a actuar a l’edició del Canet Rock del mateix any) presenta un conjunt de cançons de pop lluminós per protegir tothom de la pluja de negativitat de la societat. Un IMAGINARI on la música està relacionada amb un univers carregat de solucions per als problemes del dia a dia.


El concert a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona (carrer Rosselló 515) començarà a les 20:30 hores, després de la presentació de l’Escape Room de La Cerveseria Estrella Damm a càrrec d’Enigmik, a les 20:00 hores. L’entrada és lliure prèvia inscripció a  www.lacerveseriaescape.com.

  • Imatges i vídeo cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios