La Fundació Pinnae dobla la dotació econòmica en la seva segona convocatòria de projectes a l’impuls social


La Fundació Pinnae presenta la seva nova línia de suport a projectes d'Impuls Social pel Territori d’aquest 2019 que donarà suport a les activitats destinades a les persones i col·lectius amb necessitats més urgents i que donin resposta als reptes socials de la nostra societat. Enguany la dotació econòmica total és de 200.000 euros. La convocatòria s’adreça a tots aquells projectes que es desenvolupin a les comarques de l'Alt Penedès, l'Anoia, El Baix Penedès i el Garraf.

Amb l'obertura d'aquesta convocatòria a projectes socials, des de la Fundació Pinnae es vol posar en valor el compromís adquirit amb el teixit social més vulnerable del nostre territori, aportant recursos a favor dels col·lectius en risc d’exclusió social.

El Sr. Martí Solé, President de la Fundació Pinnae, ha destacat que amb la continuïtat de la convocatòria i l’augment de l’import de la dotació “es mostra el fort compromís de la nostra Fundació amb aquestes Entitats que treballen per fer un món més just; una aposta ferma per combatre l’exclusió i estar molt a prop de les realitats socials més difícils”.

El Sr. Antoni Gistau, Director Tècnic de la Fundació Pinnae, ha destacat “que la Fundació Pinnae continua en la seva activitat per reduir la pobresa, contribuint a pal·liar els diferents problemes socials, impactant de forma positiva en les persones i en la societat que ens envolta”.

En la roda de premsa també ha intervingut el Sr. Walter González, Cap de l'àrea d'avaluació, Voluntariat i Tercer Sector de Consultoria i estudis de la Fundació Pere Tarrés que ha destacat “la importància de tenir entitats al territori que donin suport als col·lectius amb necessitats més urgents”.

Les entitats sol·licitants podran presentar el seu projecte des del 30 d’abril fins al 21 de maig (ambdós inclosos), els tràmits per presentar les sol·licituds són senzills. Cal emplenar degudament el formulari de presentació que es pot descarregar al web www.pinnae.cat/convocatories, igualment que les bases de la convocatòria. Les propostes s’han de presentar on-line, a través de l’apartat “Presentació de projectes” del web www.pinnae.cat/convocatories.


La convocatòria s’adreça a projectes d’intervenció social, liderats per organitzacions de l’economia social, incloent-hi entitats privades no lucratives. D'entre tots els projectes, la Fundació Pere Tarrés, entitat reconeguda i amb una llarga experiència en aquest tipus d'accions, portarà a terme la selecció dels projectes més adequats.

Una de les novetats respecte a l'any passat és que cada entitat podrà presentar un sol projecte. L’aportació màxima de la Fundació Pinnae per a cadascun dels projectes guanyadors serà d’un màxim de 25.000€. Cal tenir present que el fet que les propostes siguin de menor import permetrà donar una cobertura a un major nombre de projectes.

Les sol·licituds que es poden presentar han de tenir com a objectiu la intervenció social, adreçant-se prioritàriament a persones en situació de pobresa o en risc d'exclusió social, persones en situació de malaltia, persones amb discapacitat i/o problemes de salut mental, persones grans i persones amb necessitats socio-educatives.

Amb aquesta convocatòria la Fundació Pinnae també es compromet amb els objectius marcats per l’Agenda 2030 pel Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides en referència a l’erradicació de la pobresa, la lluita per una feina digna i la reducció de desigualtats. 
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios