RÚPITS presenta en directe el seu nou disc, IMAGINARI, a la Sala Stroika de MANRESA el proper 26 d’abril


El proper divendres 26 d’abril, el grup RÚPITS presentaran en directe les cançons del seu nou disc IMAGINARI en un concert molt especial a la Sala Stroika de Manresa.

Per a la nova gira, que s’inicia en aquest concert a Manresa i que els portarà també a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona el 27 de maig, RÚPITS han preparat un directe concebut com un autèntic show, amb una posada en escena més potent, interpretant les cançons encara amb més energia que la del disc, incloent els seus temes més destacables i algunes versions d’altres artistes, contemporanis com ‘What you Know’ de Two Doors Cinema Club o clàssics com ‘DoYa Think I’m Sexy’ de Rod Stewart. Tot orientat a transmetre bones vibracions i un ambient festiu que convida al públic a participar activament.

IMAGINARI (Cases de la Música, 2019), que es va publicar el passat 10 d’abril, va més enllà del seu anterior paisatge sonor, però sense abandonar el segell propi de les cançons amb un so analògic, més potent, gruixut i electrònic.

La masterització del disc de la mà del prestigiós enginyer Alex Gordon als llegendaris ABBEY ROAD STUDIOS de Londres (Beatles, Adele, The Alan Parsons Project, Amy Winehouse, Blur, Coldplay, Iron Maiden, Lady Gaga, Madonna, Oasis, Radiohead, Red Hot Chili Peppers...), ha dotat a la proposta sonora de RÚPITS de més força, perfilant-la amb textures sonores electròniques i contemporànies.


RÚPITS, guanyadors del Premi Popular del Sona9 de 2016 (guardó que els va portar a actuar a l’edició del Canet Rock del mateix any) recull aquest conjunt de cançons de pop lluminós per protegir tothom de la pluja de negativitat de la societat. Un IMAGINARI on la música està relacionada amb un univers carregat de solucions per als problemes del dia a dia.

El concert a la Sala Stroika (av. dels Dolors, 17 de Manresa) començarà a les 22:00 hores amb els lleidatans Thinkin’ Wild com a convidats especials, que oferiran el seu indie-folk melòdic en anglès al públic assistent. En actiu des del 2016, la banda no ha parat de recórrer els escenaris de ponent. Han estat guanyadors del Directe (Mostra de Música Jove del Segrià) 2017, i han publicat el seu primer EP, ‘Land’, publicat per Cases de la Música.

  • Imatges i vídeo cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios