Cartell guanyador del 40 Concurs: Argillà Argentona 2019. Fira Internacional de Ceràmica

Un cartell inspirat en la Bauhaus de Walter Gropius serà el cartell anunciador de la Fira Internacional de Ceràmica - Argillà Argentona que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de juliol del 2019.

La difusió pública del veredicte ha tingut lloc al Museu del Càntir aquest divendres 12 d'abril a les 19 h, en el decurs de l'acte inaugural de l'exposició dels cartells seleccionats.

Aquest any s'han presentat un total de 26 cartells.

El jurat qualificador d'aquesta edició ha estat format per la dissenyadora gràfica Regina Puig Feixas, el publicista Albert Querol i el dissenyador gràfic i guanyador del cartell de l'edició passada, Xavier Ragull Gabarró.

Segons el guanyador del concurs, Jaume Arnau Anastasi, el seu cartell s'inspira en el moviment artístic fundat per l'arquitecte alemany Walter Gropius l'any 1919 i del qual aquest any se'n celebren els 100 anys.

El jurat també ha atorgat dues mencions honorífiques als cartells SUDARI, d'Enric Servera Carreras i TURÍSTICO, de Ruben Lucas Garcia.

Els treballs seleccionats restaran exposats a la sala d'exposicions temporals del museu del 12 d'abril al 5 de maig.

Un cop finalitzada l'exposició el cartell guanyador quedarà exposat, permanentment, a l'espai que te habilitat el Museu en el vestíbul d'entrada, junt amb els cartells guanyadors d'edicions anteriors.

Horari d'obertura: 
Dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h
Dissabtes d'11 h a 14 h  i de 17 h a 20 h
Diumenges i festius d'11 h  a 14 h
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios