Qalidès Terrers del Penedès, fa públic el seu MANIFEST durant l'acte de clausura de l’Experiència Penedès


Dins les jornades Experiència Penedès que van tenir lloc els passats dies 3, 4 i 5 de març, l'Associació de cellers Qalidès Terrers del Penedès va finalitzar el dinar del darrer dia a Can Ràfols dels Caus comunicant el seu Manifest com Associació.

En Joan Huguet, primer president de l’associació des de la seva fundació l'any 2004 va posar en antecedents al més de mig centenar de persones que es trobaven presents al dinar i va explicar que l'Associació Qalidès va néixer l'any 2004 amb el compromís de conservar el conreu de la vinya i respectar-ne el seu entorn i la seva identitat paisatgística. Amb la voluntat de transmetre els seus vins de finca i la tipicitat dels terrers, els vins Qalidès pretenen situar-se entre els millors vins del món.

A continuació va fer lectura del següent MANIFEST:

MANIFEST QALIDÈS:

1. Defensem la nostra història i el nostre paisatge.
2. Practiquem una viticultura ecològica i sostenible.
3. Preservem els grans vins del Penedès i potenciem les varietats tradicionals.
4. Volem avançar en la classificació i la zonificació del nostre entorn.
5. Treballem conjuntament amb generositat.

Som Qalidès

És un manifest inèdit fins a dia d'avui dins la comunitat de cellers que conformen el Penedès, un Penedès que té una magnífica riquesa vitivinícola i està en constant evolució. El Manifest inclou un pla d’acció i diverses activitats que es desenvoluparan a mig i llarg termini, vinculades amb els cinc punts fonamentals i anteriorment esmentats.

Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios