4ª Edició del Gargar Festival de Murals i Art Rural


Binomic.cat i l’Ajuntament de Penelles, amb el suport de la Diputació de LLeida i Montana Colors, presentarà el proper 28 de març a les 19.00 hores el cartell de la 4ª edició del Gargar Festival de Murals i Art Rural al Craft Barcelona.

La localitat lleidatana de Penelles ha esdevingut un punt de referència de l’street art des que el Festival Gargar difon la cultura artística al món rural.

Per a la inauguració de l’acte comptarem amb la presència del Excm. Sr. Eloi Bergós, alcalde de Penelles i vicepresident de la Diputació de LLeida, Excm. Sr. Gerad Sabarich, vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Marc Mascort, responsable de cultura de Montana Colors i els organitzadors del Festival Gargar,  Mª del Mar López Pinto i Jordi Solsona. La presentació serà a càrrec de l' actriu catalana Cristina Dilla.

Gràcies al patrocini d’Art Cervesers i Craft Barcelona i, coincidint amb el seu desè i cinquè aniversari respectivament, veureu en primícia el mural que l’artista Zeso WF ha pintat a les parets del Craft Barcelona. Després de  l’acte, per gentilesa de Craft Barcelona i Art Cervesers, podreu gaudir d’una degustació de tapes i cervesa Arts; així com també d’ un tast de productes autòctons de Penelles i de la cervesa artesana Lo Perot.


Dia:    28 de març
Acreditacions premsa: 18.45 h.
Presentació: 19.00 h.
En la inauguració de l’acte intervidran:
Excm. Sr. Eloi Bergós, alcalde de Penelles i vicepresident de la Diputació de LLeida
Excm. Sr. Gerad Sabarich, alcalde de Rialp i vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida
Marc Mascort, responsable de cultura de Montana Colors
Mª del Mar López Pinto, organitzadora del Festival Gargar
Jordi Solsona, organitzador del Festival Gargar
Cristina Dilla, actriu i filòloga catalana.

En finalitzar l'acte es servirá una degustació de cerveses d'Art Cervesers i Lo Perot, així com un tast de tapes de Craft Barcelona i productes autòctons de Penelles.

 Lloc:   Craft Barcelona
            Carrer del Paradís, 4. 08002 Barcelona

Sobre el Gargar Festival de Murals i d’Art Rural de Penelles

El Gargar Festival de Murals i d’Art Rural és una iniciativa creada per Binomic.cat i el suport de l’Ajuntament de Penelles, els seus habitants  i la Diputació de Lleida. L’objectiu del Festival és fer arribar la cultura artística al món rural i també atorgar un valor afegit diferencial al petit poble lleidatà de Penelles.
La quarta edició del Gargar Festival, obert i popular, es celebrarà els dies 3,4 i 5 de maig de 2019 a Penelles. Els artistes aproparan l’art a tothom amb les seves creacions sobre un total de 900 m2 de parets públiques de Penelles, millorant-lo i donant més recursos als seus habitants.
El Gargar Festival, amb un programa de màxima qualitat i amb més afluència de públic edició rere edició, ja és un referent a la comarca. Un any més, el Gargar fondrà art, música, cervesa artesana i food trucks, acompanyat de tallers relacionats amb altres disciplines artístiques.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios