Més de 450 persones ompliran l’Antic Teatre de Puig-reig per cantar junts temes de Txarango, The Beatles i Los Ronaldos

El proper 2 de febrer, a les 16:00 hores, a l’Antic Teatre de la Colònia Vidal de Puig-reig, veurà la llum The Sing Sang Sung, un nou concepte de concert-espectacle on el públic hi participa activament i assumeix el paper protagonista. 

Aquesta proposta, pionera a Europa, ha estat un èxit de convocatòria. En tan sols 48 hores, es van inscriure més de 450 persones d'arreu de Catalunya i moltes més es van quedar fora, doblant la previsió inicial d’una cantada per a 200 persones.

El promotor d’aquesta iniciativa, Jordi Costa “Sec”, acompanyat del músic Albert Palomar, ensenyaran des de l’escenari l’arranjament vocal de les cançons Mil Ocells de Txarango, Help de The Beatles i No puedo vivir sin ti de Los Ronaldos. 

El mètode és tant simple com elaborat. No hi haurà cap partitura. Tot es basarà en l’escolta i la repetició de les melodies que els aniran ensenyant durant 3 hores per després interpretar-les en directe. El resultat és que el públic es converteix en l'artista, i per tant, tothom que entra a la sala on es representa The Sing Sang Sung, canta, sense observadors, i per tant, la quarta paret desapareix.

Aquesta proposta està dirigida i oberta a tothom, tant a persones que porten cantant tota la vida coral rere coral, com a persones que sols canten a la dutxa. “No s’ha de saber tècnica vocal ni llenguatge musical, simplement tenir ganes de cantar!”, aclareix Sec. 

Jordi Costa ha dedicat la seva vida a dos oficis: l'espectacle i la docència musical. Aquest nou projecte pretén unir aquestes dues grans passions i ajuntar-les en forma de taller-concert-cantada. Format com a cantant i músic a Eòlia i al Taller de Músics de Barcelona, i titulat com a Certified Master Teacher a Estill Voice Training Sistem, Sec s’ha dedicat a la música des del 16 anys. Des de Ratolins, el seu primer grup, fins al seu pas per Strombers, ha militat en nombroses bandes, desenvolupant-se com a cantant i frontman a escenaris de tota mena arreu de la geografia catalana.

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios