Viu l'Experiència Penedès



La DO Penedès i l’Associació Qalidès organitzaran conjuntament una missió inversa convidant a representants de restaurants amb estrelles Michelin, hotels i  botigues especialitzades provinents de Catalunya i de diferents punts de l’estat espanyol, que junt amb periodistes de mitjans especialitzats i generalistes, gaudiran durant els tres dies de l’EXPERIÈNCIA PENEDÈS reforçant la convivència entre els productors i els prescriptors.

Impulsar el coneixement del territori vinícola a través de la recuperació històrica de més de 2700 anys és l’objectiu d’aquesta missió inversa, i també aprendre de la seva viticultura antiga i de la recuperació de varietats ancestrals.  La gran diversitat que ens ofereix el Penedès vinícola, des de la seva influència marítima fins al clima més continental de les muntanyes, es reflecteix a través dels vins en la seva màxima expressió.


Els visitants viuran d’una manera amena i atractiva l’EXPERIÈNCIA PENEDÈS que  s’enfocarà en els VINS DE TERRER. Des dels cellers participants es destacarà la zona de plantació, el seu sòl i clima,  arrodonint l’experiència amb la degustació dels seus vins.

Durant els tres dies, es fusionaran amb els vins els aspectes culturals, paisatgístics i gastronòmics del territori per tal de fer-los coneixedors de l'immens potencial de la DO PENEDÈS com una comarca farcida de masies i petits nuclis rurals que conté un sorprenent patrimoni monumental i arqueològic.


L’EXPERIÈNCIA PENEDÈS, és l’oportunitat d’una immersió al territori entre els visitants i els elaboradors. L'Associació Qalidès i la DO Penedès, tenen l’objectiu comú d’establir l’esdeveniment vinícola com un referent.

Enllaços d'interès: www.dopenedes.cat    www.qalides.cat
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios