ÚNICA FUNCIÓ - PETIT POLIORAMA: MARC PARROT i EVA ARTISÉN presenten TINC UN PAPER! diumenge 11 de novembre a les 12h

A partir del diumenge 11 de novembre, tots els diumenges a les 12h, a l’escenari del Teatre Victòria, es podrà veure un dels quatre espectacles programats dins del festival Petit Poliorama que inicia el seu cicle amb ‘TINC UN PAPER’ amb Mart Parrot i Eva Armisén, continuen ‘EL POT PETIT’, 18 i 25 de novembre; ‘HI HA RES MÉS AVORRIT QUE SER UNA PRINCESA ROSA?', el 2 i 9 de desembre i 'BEATLES FOR KIDS' el 16 i 23 de desembre.

Del 11 de novembre al 23 de desembre 4 espectacles MUSICALS familiars, el Petit POLIORAMA comença la seva programació de diumenges musicals per a families de l' 11 de novembre amb l'espectacle: 

TINC UN PAPER! 
amb Marc Parrot i Eva Armisén

La música i la pintura s'uneixen de nou al llibre-disc "Tinc un paper", que es presenta a Barcelona l'11 de novembre al Teatre Poliorama.

Després de l’èxit de l’espectacle del llibre-disc “Tots a taula”, en Marc Parrot i l’Eva Armisén tornen amb una nova publicació per fer disfrutar a tota la família.

“Tinc un paper”, editat per Flamboyant, ens acosta al treball en equip. Tots aquests treballs que no es veuen, que no són obvis però que són vitals perquè alguna cosa funcioni; agafant com a punt de partida la producció d’una obra de teatre. Les cançons parlen de la figura de la directora, de l’actor, de la tècnica de llums, del productor… sense oblidar-se, per descomptat, de l’autora de l’obra.


El Marc cantarà les cançons del llibre i l'Eva l'acompanyà amb il·lustracions en directe. Un show on la música i la pintura van de la mà i ens despertaran tots els sentits.


  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios