Un renovat “Pel davant i pel darrera” es va estrenar ahir al TEATRE BORRAS de Barcelona


Probablement, la millor comèdia del món.

Hi ha comèdies que mai passen de moda, clàssics que val la pena recuperar i que el públic pugui tornar a gaudir de l´espectacle.

Torna ara a la cartellera de Barcelona una de les comèdies més divertides: Pel davant i pel darrera.

El muntatge, totalment renovat i amb nou repartiment d’actors, d’aquest vodevil esbojarrat en versió de Paco Mir i amb direcció d’Alexander Herold,

La nova versió actualitza novament  el text original però mantenint un dels trets que van contribuir a l’èxit del muntatge a Catalunya: el bilingüisme.

Malentesos davant i darrere l’escenari en una doble ficció que narra com una troupe de pèssims actors intenta muntar una obra de teatre.

Pel davant i pel darrera ha estat traduïda a 28 idiomes, representada en 50 països diferents des de la seva estrena a Londres fa 33 anys i vista per més de 14 milions d’espectadors en tot el món.

En aquesta nova producció hi haurà algunes novetats, com una escenografia que sent la mateixa (és una comèdia "de portes"...), ens trasllada aquest cop una mansió a la Sierra madrileña i està clar, el mòbil també serà  irremeiablement present com ho és a les nostres vides actuals.

Novament hem pogut reunir uns actors còmics estel·lars:  Lluís Villanueva, Lloll Bertran, Agnès Busquets, Jordi Díaz, Carme Pla, Miquel Sitjar, Xavier Serrat, Bernat Cot i Laia Alsina


  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios