CASTLE SCHOOL - DUES ÚNIQUES FUNCIONS - 18 I 25 DE NOVEMBRE - TEATRE VICTÒRIA

El diumenges 18 i 25 de novembre, a les 11.30h, es podrà veure a l’escenari del Teatre Victòria,  ‘CASTLE SCHOOL’, un espectacle familiar musical ideat per Cristina Allanda i Joan Llonch, escrit per Roc Olivé, amb música original de Toni Ten i protagonitzat per Iker Montero, Eric Alés, Estefania Granados,  Marc Pont, Martí Alsina, Sergi González, Marc Cañadell, Jèssica Martín, Paula Martínez, Mireia Pancorbo, Anna Zapata, Cristina Fabero, Valèria Núñez, Laia Barcons, Mariona Grau, Alèxia Sanz, Anna Valdivieso, Laura Gutiérrez, Víctor Vargas,  Mar Sellés, Anna Canyadell, Marta Alcántara, Leire Pérez, Clàudia Vázquez, Nuria Nadina Hoyos, Judith Mérida, Roger Sorribas,  Adam Olivares, Edu Gil,  Judith Llistar, Clàudia Llistar, Ona
Brugada, Cristina Lao, Martina Abad,  Júlia Andreu, Raquel Trull,  Berta Mengíbar, Berta Canyadell,  Luo Min Hutchinson, Cecília Garcia, Laia Mariotti, Adrià Gómez, Marc Valladares, Pau Bernaus, Jana Pascual, Mariona Montes, Mariona Boix, Ariadna Codinach, Judith Rovira, Laia Estrada, Laia Mérida, Anna Fortes, Marta Ruiz, Martina Riera, Araceli Pendón, Carla España,  Alba Delgado,  Luna Padilla, Deepika Soler, Carla Playà, Laia Mayoral, Marta Girbau, Carla Romero, Aina Santamaria, Ivana Hernández, Èlia López, Ares Ferrer, Elsa Robles, Laura Moncusí, Clara Gallardo, Carla Gómez, Anna Dinarès, Júlia Pastor, Ares Ferrer, Carla Vidal, Elisenda Gutés, Enric López, Bruna Feliciano, Ariadna Clapés, Noelia Mateus, Jordi Cantó i Roc Olivé.

‘CASTLE SCHOOL’ explica la historia de l’Albert, un alumne nou a Castle School, un prestigiós internat de Londres, que, ben aviat, és assetjat per alguns nois de la classe. També s’enamora de la Maria, una noia tímida a qui fa poc que se li ha mort la mare, i a poc a poc, i a mesura que el curs avança, el nouvingut va coneixent els companys de classe que l’acompanyaran en el transcurs de l’any. Amb ells experimentarà sensacions de tota mena i una idea en comú engrescarà tota la colla: un concurs internacional de musicals.

‘CASTLE SCHOOL’, el musical, pretén fer arribar un missatge profund al públic, vol fomentar valors com l’amistat i la companyonia. La il·lusió, les ganes i el suport que els protagonistes transmeten mostren un esperit de superació que només s’aconsegueix amb perseverança i esforç.


Un total de 56 funcions al Teatre del Sol de Sabadell, entre octubre de 2016 i maig de 2017, és un aval suficient per afirmar que aquest musical agrada a petits i grans. És un èxit en majúscules, un rècord de permanència gràcies als gairebé 9.000 espectadors que han fet superar de llarg les expectatives creades.  L’espectacle és una producció de RITME produccions.


  • Imatges i vídeo cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios