ÚLTIMES SETMANES d'EL TRÀMIT, la comèdia revelació de la temporada

El proper 11 de novembre acaba al Teatre Borràs de Barcelona la temporada d’EL TRÀMIT, la comèdia revelació de Fernando Trías de Bes que ha obtingut un gran èxit de públic i crítica en aquestes sis primeres setmanes des de l’estrena el passat 13 de setembre.


L’espectacle, que ha estat guardonat amb el Premi Kutxa Ciutat de Sant Sebastià a la millor obra de Teatre, iniciarà tot seguit una gira per les principals ciutats catalanes, de les quals ja estan confirmades Cambrils (7 de desembre, Pavelló Municipal), Barberà del Vallès (19 de gener, Teatre Municipal), Manresa (26 i 27 de gener, Kursaal), Cervera (28 d’abril, Teatre de la Passió), Parets del Vallès (5 de maig, Teatre Can Rajoler) i Tarragona (17 de maig, Teatre Tarragona). En breu, us confirmarem més places i dates.

EL TRÀMIT és una comèdia esbojarrada i enginyosa on res és el que sembla. L’obra tracta sobre l’arribada d’un suposat extraterrestre. Tres científics (un físic, una psicòloga i un metge), són citats en unes dependències secretes per una Unitat d'Intel·ligència de l'Estat per elaborar un peritatge insòlit a canvi de 2.000€, en el qual han de corroborar si, efectivament, l’ésser trobat és alienígena. El peritatge ho exigeix el Ministeri de l'Interior per evitar el mal ús de cabals públics, doncs les assignacions de diners han de ser transparents. S'han sol·licitat tres milions d'euros de subvenció per analitzar a l’alien i es necessita l'aprovació dels científics perquè la subvenció sigui concedida. Durant l’interrogatori, es revelaran diversos casos de corrupció que podrien esquitxar els científics contractats pel Govern.

L’espectacle compta amb la interpretació dels actors David Bagés (Mein Kampf, L’auca del Senyor Esteve, La Riera), Àlex Casanovas (El mercader de Venècia, Dispara/Agafa tresor/Repeteix, Pel davant i pel darrera), Mònica Glaenzel (M.A.R.I.L.U.L.A, Marits i mullers, Plats bruts), Xavier Serrano (L’inspector, La família irreal, Polònia), Manel Sans (Nit de reis, Conte d’hivern, Maria Rosa) i Susanna Garachana (Avui no sopem, Les nenes no haurien de jugar a futbol, El cor de la ciutat).

El director, Martí Torras Mayneris ha dirigit obres com La taverna dels bufons i RHÜMIA. El guió i la producció corre a càrrec de Fernando Trías de Bes, escriptor i economista, conegut per títols com El vendedor de tiempo i El libro negro del emprendedor/La buena suerte. D’altra banda, la productora és Mercedes Segura Amat, que ha produït altres obres d’èxit com Algo más inesperado que la muerte i Marranadas.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios