La Dona de Negre prorroga les seves funcions fins al 25 DE NOVEMBRE!!

El passat dijous 20 de setembre, van començar les funcions prèvies de l'espectacle LA DONA DE NEGRE, que es pot veure a l'escenari del Teatre del Raval, protagonitzat per GERARD CLAVELL, en el paper d'actor, i CARLOS VICENTE, en el paper d'Arthur Kipps. El clàssic de Susan Hill amb adaptació d'Stephen Mallatratt, estrenat oficialment el dimecres, 3 d''octubre del 2018 amb la direcció d'EMPAR LÓPEZ, comunica oficialment que PRORROGA LES SEVES FUNCIONS FINS AL 25 DE NOVEMBRE

LA DONA DE NEGRE explica la història d'un advocat obsessionat amb una maledicció llançada sobre ell i la seva família, que busca un teatre abandonat i contracta un jove actor per ajudar-lo a explicar la seva aterridora història. Tot comença de forma innocent, però a mesura que s'endinsen en els seus records més foscos, es troben atrapats en un món inquietant d'ombres i veus fantasmagòriques.

L'obra va guanyant intensitat minut a minut, arribant a un desenllaç que farà tremolar l'espectador més valent.

Adaptada per 
Stephen Mallatratt el 1987 a partir de la novel·la de fantasmes del mateix títol de Susan HillTHE WOMAN IN BLACK es va estrenar a la programació nadalenca de l'Scarborough Theatre a Yorkshire. El 1988, el productor Peter Wilson va adquirir els drets a produir-la en un petit teatre de Londres. L'obra va aconseguir atrapar el públic immediatament. Tant que, després de trenta anys d'exhibició contínua en el West End, s'ha convertit després de LA RATERA en la segona obra no musical que més temps ha romàs en la cartellera londinenca. L'obra ha estat produïda en més de quaranta països (per exemple a Mèxic, on porta ja vint anys en cartell) Durant aquests trenta anys més de deu milions d'espectadors han vist aquest espectacle que ara arriba a l'escenari del TEATRE DEL RAVAL.

Després de les bones crítiques rebudes per la direcció d'un espectacle d'enorme càrrega emocional com EL MIRACLE D'ANNE SULLIVAN, Empar López s'atreveix ara amb una obra de gran complexitat que demana la creació d'atmosferes i ambients que submergeixin l'espectador al misteri dels pantans que envolten Eel Marsh.


 
Els que ja l'han vist opinen:

'La Dona de Negre del Teatre del Raval, és teatre pur com el d'abans, té el millor del radio teatre, gràcies al fet que els dos protagonistes fan una interpretació extraordinària, de les millors que he vist últimament, i que només per això s'ha d'anar a veure.' Jordi Folch. Onda Cero.

La trama comienza de una manera inocente cuando un abogado (Carlos Vicente), obsesionado con una maldición lanzada sobre él y su familia, busca un teatro abandonado y contrata un actor (Gerard Clavell) para que le ayude a explicar su aterradora historia. Un mano a mano sin respiro ni pausas, con ambos personajes dejándose literalmente la piel en el escenario cuando se encuentran atrapados en un mundo inquietante de sombras y voces fantasmagóricas que llevan el diseño de Jordi Ballbé y Xavier Costas (luces). Ferran Martínez-Aire. BCNscene.


'Com fer una obra de teatre interessant amb sol dos actors i quatre caixes de fusta. L'exemple de com un sol actor pot omplir l'escenari sense perdre l'interès del públic'. Isabel vía Atrápalo.

'Bona interpretació per a una obra difícil i que supera les expectatives.' Joan via Atrápalo.

'Arrenca a poc a poc, però cuidant de l'espectador i de la comprensió correcta del canvi de papers. Gran dificultat interpretativa solucionada amb soltesa i ofici.' Anibal vía Atrápalo.

  • Imatges cortesia de'assessoria de premsa

Comentarios