LA DONA DE NEGRE arriba al TEATRE DEL RAVAL

A partir del dijous 20 de setembre, comencen les funcions prèvies de l'espectacle LA DONA DE NEGRE, que es podrà veure a l'escenari del Teatre del Raval, protagonitzat per GERARD CLAVELL, en el paper d'actor, i CARLOS VICENTE, en el paper d'En Kipps. El clàssic de Susan Hill amb adaptació de Stephen Mallatratt, s'estrenarà oficialment l'octubre del 2018 amb la direcció d'EMPAR LÓPEZ.

LA DONA DE NEGRE explica la història d'un advocat obsessionat amb una maledicció llançada sobre ell i la seva família, busca un teatre abandonat i contracta un jove actor per ajudar-lo a explicar la seva aterridora història. Tot comença de forma innocent, però a mesura que s'endinsen en els seus records més foscos, es troben atrapats en un món inquietant d'ombres i veus fantasmagòriques.

L'obra va guanyant intensitat minut a minut, arribant a un desenllaç que farà tremolar l'espectador més valent.

Adaptada per Stephen Malatratt el 1987 a partir de la novel·la de fantasmes del mateix títol de Susan Hill, THE WOMAN IN BLACK es va estrenar a la programació nadalenca del Scarborough Theatre a Yorkshire. El 1988, el productor Peter Wilson va adquirir els drets per produir-la en un petit teatre de Londres. L'obra va aconseguir atrapar al públic immediatament. Tant que, després de trenta anys d'exhibició contínua en el West End, s'ha convertit després de LA RATERA en la segona obra no musical que més temps ha romàs en la cartellera londinenca. L'obra ha estat produïda en més de quaranta països (per exemple a Mèxic, on porta ja vint anys en cartell) Durant aquests trenta anys més de deu milions d'espectadors han vist aquest espectacle que ara arriba a l'escenari del TEATRE DEL RAVAL.


Després de les bones crítiques rebudes per la direcció d'un espectacle d'enorme càrrega emocional com EL MIRACLE D'ANNE SULLIVAN, Empar López s'atreveix ara amb una obra de gran complexitat que demana la creació d'atmosferes i ambients que submergeixin l'espectador al misteri dels pantans que envolten Eel Marsh.

Comentarios