EL TRÀMIT: un extraterrestre aterra al Teatre Borràs a partir del 13 de setembre

El proper 13 de setembre tindrà lloc al Teatre Borràs de Barcelona l’estrena absoluta d’EL TRÀMIT, una comèdia marciana sobre ambicions humanes escrita per Fernando Trías de Bes i dirigida per Martí Torras.

EL TRÀMIT és una comèdia esbojarrada i enginyosa on res és el que sembla. Ens planteja el major dels absurds, tot i reflexionant sobre els límits de l’ambició i constatant que la informació, efectivament, és poder.

La comèdia tracta sobre l’arribada d’un suposat extraterrestre. Tres científics (un físic, una psicòloga i un metge), són citats en unes dependències secretes per una Unitat d'Intel·ligència de l'Estat per elaborar un peritatge insòlit a canvi de 2.000€, en el qual han de corroborar si, efectivament, l’ésser trobat és alienígena. El peritatge ho exigeix el Ministeri de l'Interior per evitar el mal ús de cabals públics, doncs les assignacions de diners han de ser transparents. S'han sol·licitat tres milions d'euros de subvenció per analitzar a l’alien i es necessita l'aprovació dels científics perquè la subvenció sigui concedida. Durant l’interrogatori, es revelaran diversos casos de corrupció que podrien esquitxar els científics contractats pel Govern.

L’espectacle, que estarà en cartell fins l’11 de novembre, compta amb la interpretació dels actors David Bagés (Mein Kampf, L’auca del Senyor Esteve, La Riera), Àlex Casanovas (El mercader de Venècia, Dispara/Agafa tresor/Repeteix, Pel davant i pel darrera), Mònica Glaenzel (M.A.R.I.L.U.L.A, Marits i mullers, Plats bruts), Xavier Serrano (L’inspector, La família irreal, Polònia), Manel Sans (Nit de reis, Conte d’hivern, Maria Rosa) i Susanna Garanchana (Avui no sopem, Les nenes no haurien de jugar a futbol, El cor de la ciutat). 

El director, Martí Torras Mayneris ha dirigit obres com La taverna dels bufons i RHÜMIA. El guió i la producció corre a càrrec de Fernando Trías de Bes, escriptor i economista, conegut per títols com El vendedor de tiempo i El libro negro del emprendedor/La buena suerte. D’altra banda, la productora és Mercedes Segura Amat, que ha produït altres obres d’èxit com Algo más inesperado que la muerte i Marranadas.

Teaser: https://www.facebook.com/eltramit/videos/2123367654657203/


  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios