ACVic Centre d'Arts Contemporànies se suma a la celebració del 30è aniversari del Mercat de la Música Viva de Vic amb l'exposició sonora "Echo", de l'artista vallesà Vicens Vacca

L'artista vallesà Vicens Vacca exposa una obra que, amb el nom d'"Echo", "es relaciona amb l'enorme commoció i convulsió viscuda a la música pop i rock als anys 50 i 60 amb una sèrie de músics que van canviar el panorama musical".

La peça es troba dins d'un marc i "reprodueix cíclicament una pista síncrona doble de so, composta amb peces originals alterades de Bob Dylan, Chuck Berry, Elvis Presley, James Brown, Jimmy Hendrix, Little Richard, Stevie Wonder, The Beach Boys i The Who en presència d’un reproductor mut de cinta magnètica i un rellotge de polsera".

La inauguració tindrà lloc el dissabte 1 de setembre conjuntament amb l'estrena de tres exposicions més sobre la llibertat d'expressió: "Presos polítics a l'Espanya Contemporània", de Santiago Sierra, "Des del Groc", de Marià Dinarès, i "Mantra del Record", de Quim Moya.

L'exposició és una les activitats que el Mercat de la Música Viva de Vic ha coorganitzat amb diferents entitats i institucions de la ciutat per la celebració del seu 30è aniversari.

  • Imatges Crèdit Vicens Vacca

Comentarios