El Festival MUSiCVEU encara la recta final amb la soprano Mercedes Gancedo junt amb el piano de Beatriz Gonzalez, i Marco Mezquida & Celeste Alias


La IV edició del Festival MUSiCVEU de Vilafranca del Penedès encara la recta final amb els seus dos últims concerts en el més de juny i juliol. El recital líric de Mercedes Gancedo acompanyada pel piano de Beatríz González el pròxim 10 de juny, i per acabar el duo d'alta intensitat entre dos músics com Marco Mezquida i Celeste Alias, posaran punt i final a 6 mesos de concerts que han tingut lloc a l'Auditori del Fòrum Berger Balaguer. El Festival, que aposta per aportar un sentit inclusiu pel territori, entregarà part de la recaptació de les entrades al projectes per a Programes de suport d'emergència a l'alimentació infantil, desenvolupat per la Creu Roja de l'Alt Penedès. 

10 de juny a les 19h Mercedes Gancedo (soprano) amb Beatriz González (piano) presentaran una gala lírica: 

La soprano argentina Mercedes Gancedo, reconeguda a nivell intenacional i protagonista a grans gales d'òpera celebrades als millors teatres d'arreu, ens oferirà per aquest original concert, diversos viatges d'anada i tornada entre Espanya i l'Amèrica Llatina en el seu repertori, on inclou obres d'autors d'Argentina, Cuba, Brasil, Colòmbia i Espanya, amb el que ens descobrirà tot un món d'influències i préstecs musicals entre una riba i l'altre de l'Atlàntic.
Mercedes Gonzalez va debutar amb divuit anys amb el paper de Despina (Cosi fan tutte) i des de llavors ha passat pels principals festivals del país com el Festival Castell de Perelada o el Festival d'Estiu de Calella i ha interpretar en escenaris com el Palau de la Música Catalana i el Gran teatre del Liceu. Al llarg de la seva carrera també ha rebut nombrosos reconeixements en concursos nacionals. En la cita del Festival MUSiCVEU, serà una oportunitat única de poder gaudir d'una de les veus amb més talent a Catalunya. 

8 de juliol a les 19h Marco Mezquida & Celeste Alias presenten el seu espectacle Llunàtics: 


Un concert que uneix sobre l'escenari a dos talents com Marco Mezquida i Celeste Alías, una unió que promet ser d'alta intensitat. Aquest dos músics, des de que es van conèixer l'any 2005, han conreat un projecte de cançons arranjades amb gust i riquesa sonora i que ha donat com a fruit el seu segon treball d'estudi "llunatics". L'àlbum és un recull de cançons inspirades en les fases de la lluna, passant per les diverses emocions i estats que aquesta provoca i que els dos músic interpreten d'una forma única i personal amb arranjaments i sofisticació. En el concert el públic podrà gaudir d'un repertori que entrellaça composicions pròpies amb temes coneguts de músics espanyols, anglosaxons i llatinoamericans influenciats pel folklore, la música clàssica, la música jazz i el pop. la cita del festival MUSiCVEU serà una oportunitat única per sentir temes de Glenn Miller o d'Ernesto Lecuona, donant-se la mà sense complexes amb Hijos de la Luna de Mecano, mentre les projeccions en directe del pintor i artista plàstic Txema Rico ens porten per paisatges llunàtics plens de bellesa i complicitat.

Un espectacle que arriba a plena celebració del Vijazz i que pretén obrir aquest espai del Fòrum Berger Balaguer als visitants d'arreu, i aquests puguin gaudir a la vegada d'un gran espectacle de Jazz a càrrec d'aquests artistes. Una proposta de concert singular amb un espai molt singular. 

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios