Arriba la segona Cursa de la Cervesa organitzada per Cervesa del Montseny

Després de l'èxit de la seva estrena l'any passat, que va reunir uns sis-cents participants, arriba la segona edició de la Cursa de la Cervesa, un cros que vol promoure l'esport i més concretament córrer. La cursa es disputarà el dissabte 26 de maig i serà l'activitat central d'una jornada festiva organitzada per Cervesa del Montseny en què també hi haurà música i la possibilitat de visitar la fàbrica de l'empresa cervesera. 

Amb sortida i arribada a la seu de Cervesa del Montseny, a Sant Miquel de Balenyà, la cursa consta d'un recorregut circular de 10 km amb un lleuger desnivell i és apte per a tots els aficionats a córrer. Els corredors hauran de fer el circuit amb el menor temps possible. Hi haurà quatre avituallaments on la gent podrà refrescar-se abans de tornar a reprendre la marxa.  

En acabar la cursa, els participants rebran un entrepà de botifarra i podran degustar les diferents cerveses artesanes de Cervesa del Montseny. La jornada continuarà amb el lliurament de premis als millors corredors i, tot seguit, l'actuació del grup The Barroom Buddies Band. Des de primera hora, es durà a terme una jornada de portes obertes perquè, qui vulgui, pugui conèixer la fàbrica de Cervesa del Montseny i el procés d'elaboració de la seva cervesa artesana.  

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios