Viña Esmeralda llança un estoig-regal del seu rosat que combina feminitat i romanticisme

Viña Esmeralda llança una edició especial amb motiu de la diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, un dia en què s’acostuma regalar un llibre o una rosa. Inspirat en aquesta tradició, aquest clàssic vi mediterrani es presenta, durant el mes d’abril, en un original estoig que simula un llibre de tapes vermelles amb la inscripció “Sant Jordi, una rosa i un vi”, perquè el seu interior atresora, a més d’una ampolla de Viña Esmeralda Rosé, una rosa natural.

Viña Esmeralda Rosé és un vi femení i elegant, que evoca els rosers que es troben al peu de les vinyes del Mediterrani. Sedueix especialment per la seva delicadesa en boca i pel seu color rosa evanescent, tènue i subtil. Està elaborat únicament amb garnatxa negra, varietat típica mediterrània, fresca i aromàtica. És un vi agradable, sense complicacions, ideal per als aperitius o com a acompanyament a una gran varietat de plats, des d’amanides o peix fumat a un carpaccio de carn, sushi o paella.


La singular proposta amb què Viña Esmeralda Rosé convida a celebrar la diada de Sant Jordi s’impregna de romanticisme i es converteix en l’obsequi ideal per regalar en aquesta data tan especial.

Disponible a botigues especialitzades i a través de la botiga online de Torres.

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios