‘Nights of Wine and Roses’ a La Vinoteca Torres de Barcelona

La Vinoteca Torres, el restaurant de la Família Torres al cèntric Passeig de Gràcia de Barcelona, celebra tots els dimecres fins el proper 20 de juny, de 19:30 a 21 hores, Nights of Wine and Roses, un cicle de jazz, vi i gastronomia. La música en directe anirà acompanyada d’una selecció de vins i propostes culinàries pensades especialment per a l’ocasió.

Durant una hora i mitja, diferents artistes de jazz posaran ritme al vi en un ambient agradable i distès. La programació del cicle de jazz ‘Nights of Wine and Roses’ s’anirà anunciant a la web de La Vinoteca Torres. La propera actuació tindrà lloc el dimecres, 25 d’abril, i anirà a càrrec de Marian Barahona (veu) i Kike Angulo (guitarra).

La Vinoteca Torres compta amb més de 100 referències de vins a copes que elabora la Família Torres a les zones vinícoles on està present, ja sigui a Espanya, Xile o Califòrnia, a més de vins d’altres prestigiosos cellers com els integrants de les Primum Familiae Vini. La proposta gastronòmica, elaborada a partir d’una excel·lent matèria prima i productes de temporada, té les seves arrels al mediterrani i influències de diferents llocs del món com Perú, el país d’origen del xef Carlos Londres.

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa



Comentarios