DOM LA NENA PRESENTA EL SEU NOU TREBALL A BARCELONA DINS DEL FESTIVAL MIL·LENNI

El divendres 13 d' abril a les 21h, la vocalista i viloloncel·lista brasilera Dom La Nena torna a visitar Barcelona amb el seu pop delicat ple de capes i matisos per presentar les cançons del seu nou disc, previst per a aquesta primavera.

Dominique Pinto, originària del Brasil, és una violoncel·lista, cantant i compositora nascuda a la finals dels vuitanta i que té per nom artístic Dom La Nena. El seu àlbum debut, Ela, llançat el gener de 2013, va ser creat sense pressions, pel plaer de compondre. En aquest camí de creació, es sumaria el músic anglès Piers Faccini, amb el qual treballaria en la producció i realització dels seus concerts.

La cantant confirmava el seu talent amb l’edició del seu segon disc Soyo, al 2015, on ella mateixa enregistrava pràcticament tots els instruments.


Aquesta primavera, Dom La Nena publicarà un nou àlbum que presentará el proper 13 d'abril al Festival Mi·lenni. Una oportunitat per tornar a veure-la damunt de l’escenari, el seu hàbitat natural, on seguirà amb la seva trajectòria ascendent.

  • Imatges i vídeo cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios