Noah Gundersen [+Willy Naves] a El Molino


El dimecres 7 de març a les 21h, l'escenari del Molino de Barcelona acollirá a al cantant Noah Gundersen presentant el seu nou treball "White Noise", i telonejat prèviament per Willy Naves.

Noah Gundersen nascut a Seattle, Washington, és un artista que viatja entre la cançó d’autor, el folk i l’ aprofundiment poètic, aconseguint petites gemmes d’intimisme. La seva carrera musical va començar en 2008 i des de llavors no ha parat de créixer i consolidar-se com el cantautor que és avui dia. El seu aclamat últim disc “Carry The Ghost”, és sens dubte una clara mostra de com ha evolucionat al llarg d’aquests anys.

Les seves cançons han anat apareixent en sèries televisives de renom com "The Vampire Diaries", però no van aconseguir la seva màxima popularitat fins a la inclusió de "Day is Gone" a la banda sonora de Sons of Anarchy, per la qual també va ser nominat a un premi Emmy.

Prèviament a aquest artista podrem escoltar a Willy Naves, un artista de marcat caràcter del nord, multiinstrumentista i productor. Les seves composicions bussegen en entre la malenconia i l'èpica, paisatges musicals que et transporten com si es tractés d'un viatge a través de l'espai/temps. Les textures i melodies recorden al millor folk i dream pop internacional. Un artista en contínua evolució que reflecteix en les seves composicions la seva interacció amb la naturalesa i els llocs que visita.

  • Imatges cortesia de CONCERT STUDIO S.L.

Comentarios